WALK & FIT

✨De feestdagen staan voor de deur ✨

Wat is lekkerder in de winter dan op de bank onder een kleedje een goed boek lezen met een kopje thee?
De winter is het seizoen waarin we het meeste stil zitten. Het is koud buiten en we proberen zo veel mogelijk binnen te blijven. Tijdens de feestdagen is het heerlijk lekker samen zijn, eten en drinken.

Voor de feestdagen is het soms best lastig om een cadeau te vinden voor bepaalde mensen. Maar ook omdat men een cadeau voor volwassenen vaak met een betekenis wil geven. Iets blijvend. persoonlijks, Of een cadeau zo gek dat iemand het nooit meer zal vergeten. Kortom Een cadeau waardoor de ontvanger onder de indruk zal zijn.

Veel mensen gaan immers het nieuwe jaar in met goede voornemens. Voornemens om hun leven ten goede te veranderen. Vaak liggen die voornemens op het vlak van de gezondheid. We willen afvallen, meer bewegen, stoppen met roken, gezonder eten, bewuster leven etc.

En in plaats van te kijken naar het einddoel van je voornemens, begin je eigenlijk met kleine overzichtelijke stapjes: kleine stapjes maken van goede voornemens is het belangrijkste om te beginnen met de wéns om te veranderen en die wens je instelling of mindset te laten veranderen.

WALK & FIT helpt je op weg om die mindset te gaan ontdekken en te leren hoe je bewuster met jezelf en je omgeving kunt gaan omgaan.

Ben jij zo iemand of ken je iemand die behoefte aan heeft om te gaan leren om deze mindset te gaan creëren?
Ben jij ook zo nieuwsgierig om het eens een keer uit te proberen?
Dan geef jezelf of je vriend(in) een proefles WALK & FIT voor €5,- cadeau!

Meld je aan via : https://niceway.nl/proefles/
En laat je verrassen.

LET OP!! De aanmelding moet per persoon geregistreerd.

#terugnaardebasis

    Instagram

    Follow Me!