MEDIA

Interview : The Artis & the Others

29 april 2017

Afgelopen maand heb ik diverse cursussen gevolgd, zo ook de cursus van The Artist + the Others:

WORKSHOP: MASTERING THE DESIGN MARKET – SIGN UP!

Deze werd gegeven in het CUBE museum in Kerkrade. Geweldige inspirerende locatie.
Ik ben ervan overtuigd dat ook jij je weg kunt vinden, door te vragen te leren en ook het uitvoeren van je ideeën.

 

Ik kreeg uiteindelijk lof omdat ik mijn producten verhuur en niet meer verkocht. Om zo de circulaire economie te stimuleren en mensen er bewuster van probeer te maken dat het ook anders kan met die bestaande producten. Het hoeft niet weggegooid te worden..dit resulteerde uit op een mooi INTERVIEW <—klik waar ik wel trots op ben en hopelijk in de toekomst nog vele mag inspireren.

Overtuigd dat er meer uit te halen is,  in het verhuren van mijn objecten voor als inspirerende duurzame projecten tijdens exposities, events, festivals, winkels decoraties etc.

Komt er een extra onderdeel op de site VERHUREN  waarbij je meer informatie kunt krijgen over de diverse mogelijkheden.

Wordt vervolgd…

 

SEE YOU

Nicole

    Leave a Reply

    Instagram

    Volg mij! ook op Instagram diyniceway