Met het duurzaam interieuradvies gaan we samen zorgen voor een betekenisvolle woon-en werkomgeving en rust in je eigen omgeving om op een gestructureerde manier ruimte te maken in je leven. Zodat jij je omgeving kunt verduurzamen en met meer aandacht, focus en plezier tijd voor jezelf kunt maken.

MONDELING DUURZAAM INTERIEURADVIES | € 125

Ik kom bij je thuis en gedurende 2 uur bespreken we al je wensen en je krijgt ter plekke advies over indeling en kleur.

– Mondeling advies van 120 minutuen

BUDGET DUURZAAM INTERIEURADVIES | € 125

Wil je graag meer een betekenisvolle en bewuste sfeer in je woning creëren, maar je weet niet waar te beginnen? Ik help je graag met een basis stappenplan samen te stellen, hoe je bewustwording en ruimte creëert zodat je zelf aan de slag kunt gaan met je eigen smaak en stijl. Om rust en ruimte te maken in je eigen woon- werkomgeving.

– Intakegesprek
– Stappenplan

BASIS DUURZAAM INTERIEURADVIES | € 250

Met dit advies krijgt je een uitgewerkt stappenplan waarmee een goed overzicht ontvangt van de in te richten betekenisvolle ruimte. In het stappenplan wordt ten eerste aangegeven welke meubels in de ruimte het beste kunnen worden aangepakt en eventueel ge-upcycled kunnen worden. Waarbij een bijpassende kleurenplan gemaakt wordt, om je bestaande meubels te restylen, zodat je een beeld krijgt van de sfeer van de nieuw in te richten ruimte.

– Intakegesprek
– Stappenplan
– Kleurenplan

UITGEBREID DUURZAAM INTERIEURADVIES | € 375

Met dit advies krijg je een uitgewerkt stappenplan waarmee een goed beeld krijgt van de in te richten betekenisvolle ruimte. In het stappenplan wordt ten eerste aangegeven welke meubels in de ruimte het beste kunnen worden aangepakt en geupcycled kunnen worden. Hiervoor ontvangt je een lijst met mogelijke aan te schaffen producten/materialen. Daarnaast wordt ook een kleurenplan gemaakt, om je bestaande meubels te restylen, zodat je een beeld krijgt van de sfeer van de nieuw in te richten ruimte.

– Intakegesprek
– Stappenplan
– Kleurenplan
+ Product/materiaal upcyclingvoorstel voor bestaande meubels & accessoires

COMPLEET DUURZAAM INTERIEURADVIES | € 600

Met een compleet interieuradvies zet je de eerste stap voor je betekenisvolle interieur. Je ontvangt een stappenplan en kleurenplan om je bestaande meubels te restylen, zodat je een beeld krijgt van de sfeer van de nieuw in te richten ruimte. Maar je wilt natuurlijk ook graag weten welke meubels er moeten ge-upcycled worden met welke producten. Hiervoor ontvangt je een lijst met mogelijke aan te schaffen producten/materialen om mee aan de slag te gaan om je bestaande producten te behandelen. Daarnaast wordt er een plattegrond gemaakt met een meubelindeling zodat je op je gemaakt aan de slag kunt gaan om die betekenisvolle en bewuste sfeer in je woning creëren

– Intakegesprek
– Stappenplan
– Kleurenplan
+ product/materiaal upcyclingvoorstel voor de bestaande meubels & accessoires
+ Plattegrond met indelingsplan

Deze prijzen zijn excl. voorrijkosten à € 0,19 de gereden km.

Aanvraag duurzaam interieuradvies

Instagram

Volg mij! ook op Instagram diyniceway