ROUTE : CONSUMINDEREN

NICEWAY laat je op een andere manier kijken naar je omgeving door het doorbreken van patronen en gewoontes. Met de techniek upcycling ga je rekening houden met jezelf en je eigen omgeving om inzicht te krijgen wat er al is. Een techniek die je aanspoort voor bewustwording in je eigen omgeving, een weg om los te breken uit je huidige situatie om bewustwording te gaan inzien.

WORKSHOPS

Op een andere manier kijken naar jezelf en je omgeving door het doorbreken van patronen en gewoontes d.m.v bewustwording met creativiteit. NICEway laat je duurzaamheid beleven, om te werken tijdens een WORKSHOP met bestaande producten en deze een nieuwe functie te geven, upcycling noemen we dat. De Missie: Je gaat op een andere manier kijken naar je zelf en je omgeving waarbij je optimistische en ruimdenkend op gaat stellen. Door te werken o.a. met bestaande producten (schoon afval) tijdens workshops creëer je ook een ander kijk op jouw handelen, voor jezelf en als ondernemer. Klik op afbeelding voor meer info.

PROJECTEN

Duurzaamheid is hot. Iedereen spreekt over duurzaamheid. Duurzaamheid wordt meestal in de context geplaatst van milieu en energie: duurzame energie, duurzame bouw, etc anyhow.. duurzaamheid is hot. Het begrip duurzaamheid is niet alleen maar voorbehouden aan milieu en bouw, maar is ook zeer goed toepasbaar in de relaties die wij met onszelf en met anderen hebben. De essentie van het creëren van een duurzame relatie is ons eigen handelen. NICEWAY werkt daardoor graag samen d.m.v. PROJECTEN om de samenwerking en bewustwording te stimuleren en te inspireren.

#NICEWAYCHALLENGE

In 30-dagen je huis ontspullen NICEWAYchallenge, deze challenge is afgeleid van de Minimalism game. Het is me niet ontgaan dat leven met minder spullen tegenwoordig een trend is. Ik geloof heel erg, in de rust in je eigen omgeving met minder spullen.