INSPIRATIE TREND

Creative life

25 maart 2018

Hét event voor en door creative people

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Het was echt een geweldige sfeer en setting die inderdaad wel zeer indrukkwekkens was, zowel als heel inspirerend. Hier doe je echt wel inspiratie en ideeën op, en je ontdek de nieuwste trends( of juist de blijvertjes, je kunt shoppen (als jij daar behoefte aan hebt 🙂 ) voor de mooiste (handmade) unieke items en designs, en je ontdek jouw creatieve talenten en je kunt deelnemen aan de talloze workshops en masterclasses. We hebben gekeken, niet deelgenomen, want tijd is kostbaar als je even lang aan het reizen bent, in tijd zowel als je daar kunt rond lopen, struinen, en  inspiratie kunt opdoen 🙂

Het Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (Instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorstyling… en meer! Natuurlijk kun je tussendoor ook nog eens genieten bij de hipste en lekkerste foodtrucks… Natuurlijk willen we dit niet missen en zaterdag in alle vroegte, 8.05 zaten we in de trein op weg naar Utrecht op deze inspiratie te gaan opdoen…ik verheugde mij enorm erop!!

BEING CREATIVE IS NOT A HOBBY, IT’S A WAY OF LIFE

De locatie: DE WERKSPOORKATHEDRAAL

Een voormalige fabriekshal in Utrecht, omgetoverd tot evenementenlocatie. Geweldig!! Een enorme inspiratiebron als upcycling chic…kijk ik mijn ogen uit alleen al het contrast en om de prachtige combi met oud en super hip wat wil een mens nog meer 🙂 Dit gebouw is van 1960, en diende als de montagehal van het voormalige Werkspoor open in Zuilen, direct gelegen aan het Amsterdam-Rijnkanaal. LOVE IT

Presentatie bij gewoond van ( …en even lekker effekes zitten) :

ZILVERBLAUW – HOE MAAK JE DE MOOISTE FOTO’S MET JE SMARTPHONE

Anki Wijnen van Zilverblauw brengt haar nieuwe boek uit: Snap!

Fotograferen met je smartphone (Uitgeverij Snor). Ze deelde haar tips en tricks en liet zien hoe je met je smartphone fantastische foto’s kunt maken. Want het feit is er, je hebt altijd en overal, je smartphone bij de hand.  Anki heeft met zilverblauw.nl een van de meest populaire lifestyle-blogs in Nederland (en daarbuiten). Geliefd vanwege haar oog voor detail, kenmerkende foto’s en eigen stijl. Nou waren wij natuurlijk blij dat we zaten en even geluisterd, maar des ondanks, spijtig als je zomaar opstaat. Niets vernieuwend voor mij..sorry!! Maar ik moest mij ook echt wel bij elkaar rapen om nog de laatste stand te bezichtigen,,pfff we waren al van 6,.00 op 🙂 En het was nog net niet vol mijn hoofd, met alles inspiratie en info’s maar op eens is het dan ook klaar..en dan wil je alleen nog maar naar buiten.

haha maar een zeer geslaagd event, met weer voldoende spirit om er mee verder aan de slag mee te gaan. Dankjewel weer en tot de volgende keer.

Nicole X

    Leave a Reply

    Instagram

    Volg mij! ook op Instagram diyniceway