DAYTOX SELFCARE

Day-tox tips om de herfst door te komen

De herfst is in volle gang. Tijdens dit seizoen van zelfreflectie is het belangrijk om tijd voor onszelf te nemen. Even stil staan bij onze wensen voor dit najaar en ons klaarmaken voor de koude winter die gaat komen.

POSITIEVE GEDACHTEN

Indien we van het punt vertrekken dat alles energie is, dan begrijp je al snel hoe belangrijk een positieve mindset voor jezelf is. Geef aandacht aan wat de moeite waard is, wat een meerwaarde voor je is, kies voor positieve gedachten, ook al gaat het niet zoals je wilt. De wet van aantrekkingskracht leert ons bewust te worden van onze gevoelens, gedachten, woorden en daden. Een positieve mindset is de eerste stap naar een leven vol overvloed.

NATUUR

Het voedt ons, niet alleen met eten maar het is ook een heerlijke plek om te ontspannen, vertragen en jezelf van deze energiestromen voeden. Dit zijn tips om in de natuur te doen: vereenvoudigen van je dag: wandelen in bossen, actief deelnemen met de Mind-Walk FIT trainingen 🙂 of doe je schoenen eens uit en ga blootsvoets rondlopen in het gras, genieten van quality time in het bos… er zijn veel leuke dingen die je kan doen in de natuur.

ONTSPULLEN

Als het lente is, lijkt het alsof we behoefte hebben aan een grote schoonmaak. Het is een ideale moment om afscheid te nemen van oude spullen die niet echt meer bijdragen tot ons dagelijks leven. We maken ruimte en creëren de perfecte setting voor inspiratie en flow. Opgeruimd in je huis, helder in je hoofd! Wacht niet tot de lente om te ontspullen. Kringloopwinkels, recyclage parken of tweedehandswinkels kunnen een nieuw thuis worden voor deze spullen. Nieuwe challenge komt eraan. #NICEWAYCHALLENGE

DIGITOX

Af en toe de stekker eruit trekken, zodat je weer helemaal kan opladen kan wonderen doen, vooral als je een heel druk leven leidt. Neem af en toe een kleine break, spendeer tijd in de natuur maakt tijd om te vertragen en ruimte te creëren, mediteren. Loskoppelen uit de drukte zodat je weer helemaal kan opladen is hier de boodschap!

GOEDE NACHTRUST

Een goede slaapritme is fundamenteel voor ons lichaam. Tijdig gaan slapen, maar even goed een middagdutje doen kan zo’n herstellende werking hebben op ons lichaam. Het belang van een goede nachtrust gaat veel verder dan enkel een uitgerust gevoel. Het draagt bij tot een gezondere levensstijl, vitaliteit, het verwerken van prikkels die door de dag opgevangen worden door onze hersenen, het boost je creativiteit en je cellen krijgen de kans om te herstellen.

 

#DAYTOX
#DIYNICEWAY

    Instagram

    Follow Me!