INSPIRATIE

Designday

20 mei 2017

Deze keer gaat NICEway op een ander manier aan de slag met upcycling. We gaan een paar dagen als vrijwilliger aan de slag bij de Designday. Het thema van de 12e editie gaat over Upcycling matters. Het staat voor onafhankelijk, toegankelijk en duurzaam design. En NICEway laat zich graag, omgeven met ontwerpers die het herwaarding van materialen en geven van nieuwe functies aan bestaande producten delen en er ook bewust mee bezig zijn.

 

Dit alles speelt zich af in Sam decorfabriek in Maastricht. Woensdag is de eerste dag, ik ben benieuwd wie ik ga ontmoeten, ga leren en wat ik ga doen. SPANNEND.  We stellen elkaar voor en we gaan aan de slag met poetsten en opruimen.

    

Vrijdag is mijn volgende dag en ik had begrepen dat we aan de slag gaan met het klaarzetten van tafels en stoelen voor 180 mensen die eerst komen borrelen, daarna het openingsdiner krijgen. Voor dit aantal moet worden ingedekt, uitgeserveerd en drank verzorgd worden..het wordt hard werken!!

    

Mijn plekje voor de komende dagen is gewoon weg SUPER, kort bij,  waar o.a. de sprekers, pitchen en presentaties worden gegeven…wauw. Daarbij heb ik in mijn studententijd, enkele jaren in de horeca gewerkt en blijkbaar verleer je dat ook niet 🙂

     

En als je er toch bent, heb ik inderdaad ook de trendtour gevolgd, lezingen en workshops.

  

Bron foto’s : Designday

Een inspirerende boost die ik even een plaatsje mag gaan geven, overvol van ideetjes en inspiratie.

ECHT…te gek!! Eentje om nooit te vergeten.

SEE YOU X

    Leave a Reply

    Instagram

    Volg mij! ook op Instagram diyniceway