DIY-workshop: A touch of glamour

DIY, duurzaam en een beetje goud.

Tijdens de Inspiratieweek op de Woonboulevard in Heerlen van Paasmaandag 2 april t/m zondag 8 april verzorgt NICEway 2 DIY-workshops. In 1,5 uur tijd maakt je onder begeleiding van Nicole een mooie woonaccessoire die helemaal past in de huidige woontrend A touch of glamour. Voor € 19,- neemt kun je mee doen. Je kan je inschrijven via stylingadviezen@woonboulevardheerlen.nl.

Duurzaam

Over mij: Nicole, Ik vind gezelligheid, bewust leven en duurzaamheid belangrijk. Dit uit zich in de workshops die ik geef. De materialen die ik gebruik zijn afkomstig van Woonboulevard Heerlen. Ik gebruik bestaande producten van o.a. restrollen, producten die afgeschreven zijn of materialen die een tweede leven kunnen gebruiken.

Het programma

Wat we gaan maken? Bekijk daarvoor maar eens bovenstaande afbeeldingen. Het wordt een gezellige workshop en na afloop mag je, je eigen creatie mee naar huis nemen.

Wij verzorgen deze workshop op 2 momenten:
1. Woensdag 4 april van 10.00 – 11.30 uur
2. Vrijdag 6 april van 13.30 – 15.00 uur

De workshops vinden plaats bij Knibbeler op Woonboulevard Heerlen.


Inschrijven  

De kosten voor deze workshop zijn € 19,- die u ter plekke aan mij, Nicole voldoet. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen aan stylingadviezen@woonboulevardheerlen.nl. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

Tot snel.

Creatieve groet, Nicole

    Instagram

    Volg mij! ook op Instagram diyniceway