Waarom een duurzaamheidsscan?

NICEway concretiseer duurzaamheid door het tastbaar te maken, door het dichtbij het dagelijks leven te brengen en werkomgeving/bedrijven bewust te maken van de voordelen van duurzaam ondernemen op het gebied van people, planet en profit.

Wil je inzicht in de duurzaamheid van jouw werk omgeving, waarbij gelet wordt op de office lifestyle? De NICEway duurzaamheidsscan geeft je op een eenvoudige manier een beeld van de duurzaamheid van jouw werk omgeving en maakt duidelijk op welke gebieden verbeteringen mogelijk zijn. Steeds meer bedrijven besluiten hun werkomgeving te verduurzamen om de office lifestyle bewuster en duurzamer te maken voor een nog betere werksfeer.

NICEway komt graag bij je langs om uw organisatie te bevragen over duurzaamheid. Vervolgens wordt er een rapport samengesteld, dat NICEway graag komt  toelichten. In het rapport treft je praktische suggesties aan die NICEway van kennis is opgesteld door onderzoek en duurzaamheid ervaringen. Het doel van deze scan is om bewustwording van duurzaamheid te stimuleren.

Vindt je duurzaamheid belangrijk van uw kantoorruimte, of wilt je weten hoe duurzaam uw office lifestyle is?  Vraag dan NICEway naar de mogelijkheden die de duurzaamheidsscan je biedt.

Adviesrapport duurzaamheidsscan

De resultaten van de duurzaamheidsscan ontvangt je in een overzichtelijke adviesrapport. In het adviesrapport wordt vermeld wat het bedrijf goed doet en welke duurzame ontwikkeling het bedrijf nog meer kan toepassen of waar men kan verbeteren. Ook worden hier verwijzingen naar informatiebronnen opgenomen. De opdrachtgever krijgt een advies en een vervolgbezoek waarbij in kaart wordt gebracht of en zo ja, hoe men verbeterd is.

Bent je geïnteresseerd in het laten uitvoeren van een duurzaamheidsscan van uw kantoor/werkomgeving, neem dan contact op met NICEway

  • € 95,- Kleine organisatie   (<25 medewerkers)
  • € 170,- Grote organisatie  (>25 medewerkers)

Aanvraag Duurzaamheidsscan

Instagram

Volg mij! ook op Instagram diyniceway