TIPS TREND

Duurzame office lifestyle

21 februari 2018
NICEway laat je zien hoe je duurzaamheid kunt toepassen in je eigen omgeving. We moeten namelijk proberen om op alle vlakken maatschappelijk verantwoord te leven en aan onze toekomst en milieu te denken. Een duurzame inrichting kan je eenvoudigweg doen op 2 manieren.
*De eerste methode is door te kiezen voor oude, gebruikte of tweedehands meubelen. Kijk eens bij familie of vrienden welke meubelstukken zij nog hebben staan voor dat je iets nieuwe gaat kopen. Gooi dingen niet te snel weg wanneer ze nog goed zijn. Je kan meubelstukken een nieuwe look geven. Of iets upcyclen. De opties zijn eindeloos.
* Een andere manier om duurzaam te werken is om te kiezen voor de juiste nieuwe producten. Dat kunnen items zijn gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen. Die materialen gaan langer mee en belasten het milieu zo weinig mogelijk. Voorbeelden hiervan zijn bamboe, hout papier, karton, bioplastic. linnen en biologische katoen
De dag van vandaag werken heel veel jonge ontwerpers met deze materialen en willen allemaal slow design maken. Het is dus geen probleem om trendy designstukken voor je office lifestyle te vinden die bovendien ook nog eens ecologische verantwoord zijn.

Combineer tweedehandsspullen met nieuwe duurzame producten en je bent er klaar voor!!

    Leave a Reply

    Instagram

    Volg mij! ook op Instagram diyniceway