Laden Evenementen

« Alle Evenementen

GET TOGETHER: WALK + TALK

januari 21 *09:30 - 11:00

gratis

– met elkaar wandelen en sparren –

Als zzp’er werk je vaak alleen en komt het toch meestal alleen op jou aan. Echter wanneer je sterk gefocust bent op een bepaald probleem en ergens tegenaan loopt of er geen vooruitgang meer zit in je onderneming, kan het verstandig zijn om hierover eens goed te gaan sparren.

WIJ ZIJN:
Nicole Seldenthuis en Nicole Geilen praten, al wandelend, vaker hierover en delen onze momentjes en dingetjes waar we tegen aanlopen als zzp’ers  en vragen aan elkaar “hoe nu verder”. Om er over te sparren, reiken we elkaar regelmatig, nieuwe ideetjes en oplossingen aan. En dit willen we graag met andere ondernemers gaan delen.

GEZOND
In combinatie met wandelen kan het ook een manier zijn voor ons als ondernemers om samen creatieve ideeën en inzichten te krijgen. Tijdens het wandelen ontstaat een fysieke afstand van waar je gedachten mee bezig waren, zoals je werk, je deadline, nieuwe opdrachten etc. Door deze afstand is het ook gemakkelijker anders tegen die dingen aan te kijken en bovendien kan de lichaamsbeweging een geblokkeerde geest vrijmaken.

NIEUW INZICHTEN
Wij vinden deze manier van sparren heel fijn en verfrissend om elkaar scherp te houden, kennis te delen of om tot nieuwe/betere inzichten te komen. Sparren buiten je branche kan bovendien het voordeel geven dat er niet direct wordt gekeken naar het product of dienst dat je aanbiedt, maar dat er meer gesproken wordt.

HUISREGELS:
Iedere deelnemer die mee gaat wandelen, gaat bij de start op een briefje schrijven wat zijn “probleem of obstakel” is en dat spreek je even uit in de groep (wie weet heb je meteen wel wandelpartner(s)) Je neemt het “probleem of obstakel” mee tijdens de wandelingen, waarbij je ervoor gaat zorgen dat je na de wandeling, nieuwe inzichten heb gekregen zonder aan te geven, in eerste instantie wat voor een werk je uitvoert. Halverwege de wandeling draaien we de rollen even om. Oftewel we gaan niet netwerken, maar even nieuwe inzichten creëren voor jezelf.

1 X PER MAAND
We plannen deze  GET TOGETHER:  WALK + TALK één keer in de maand en vertrekken dan om 9.30 uur vanuit de wei bij Nicole Seldenthuis op de Kickensweg in Sittard (zijstraatje van de Verlengde Heinseweg) waar we na afloop eventueel nog een kopje koffie of thee kunnen nuttigen.

Laat het ons weten als je gaat via het Facebook-event of per mail info@niceway.nl, zodat we een idee krijgen hoeveel mensen er meelopen.

Wij vinden het leuk om je te zien en wie weet kunnen wij jou of jij ons helpen en een frisse blik meegeven.

Warme groet,

Nicole en Nicole 🙂

Gegevens

Datum:
januari 21
Tijd:
09:30 - 11:00
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,
Website:
https://niceway.nl/get-together/

Organisatoren

Nicole Seldenthuis
NICEWAY

Locatie

Kickensweg sittard
verlengde heinseweg
Sittard, Limburg 6136 Nederland
+ Google Maps

Instagram

Follow Me!