WORKSHOPS

Feestelijk inpakken.. 

3 december 2017

Inspiratie voor je kerstcadeaus! Feestelijk inpakken..

De inspiratiedagen komen eraan EN de feestdagen staan voor de deur. En betere combinatie geeft het bijna niet! Waarbij we natuurlijk voor jullie een sfeervolle stand neer gaan zetten en samen feestelijk aan de slag gaan.

Een heerlijke sfeervolle tijd vind ik dat..

Natuurlijk ben ik voor de inspiratiedagen aan de slag gegaan met ideetjes uit te proberen en te testen. Waarbij ik altijd opzoek ga naar een leuk bruikbaar product. Deze keer zitten we bij IKEA in Heerlen..en dat geeft weer hele leuke mogelijkheden om van iets bestaand, een nieuwe functie te geven. Dus na enkele testen en probeersels… ben ik geslaagd. We gaan namelijk met paneelgordijnen en kurken placemats van IKEA aan de slag, z’n leuk materiaal :-).

Voor een persoonlijk cadeau dat met aandacht is ingepakt.

Als je bij de ingang binnenkomt, meteen links zit het inspiratieteam voor jullie klaar. Met advies voor interieur, tuin en demonstraties en lezingen. Tijdens de Woonboulevard Heerlen inspiratiedagen op 8, 9 en 10 december van 12.00 tot 16.00 uur bij IKEA Heerlen gaan we lekker aan de slag met leuke inpak ideeën. Met een perfect ingepakt cadeau, we gebruiken o.a. het prachtige neutrale bruine inpakt papier van IKEA, het geven wordt nog leuker. Want we gaan ook aan de slag, met paneelgordijnen en kurken placemats. Hiiii laat je verrassen….

Voor een persoonlijk cadeau dat met aandacht is ingepakt.
Doe je gezellig mee?

SEE YOU X

    Instagram

    Volg mij! ook op Instagram diyniceway