GET TOGETHER: SAMENWERKEN

DE NAAM

GET TOGETHER is voor mij een verzamelnaam (die ik al enkele jaren mee draag ) dat staat voor:  samenwerken, ontmoeten, delen, leerzaam, verbinden en gezelligheid.

HET IDEE

Ik wil dit graag verder gaan uitdragen  GET TOGETHER en mijn streven is dat ik in 2019 iedere maand een GET TOGETHER ga organiseren samen met een ondernemer, stichting, vereniging etc. Waarbij mijn bijdrage standaard een WALK  (& FIT) sessie zal zijn van 1 uur tot 1,5 uur (in overleg) en natuurlijk voor degene die deze manier van samenwerken aanspreekt ook zijn/haar werk/passie inbrengt zodat er in deze setting een mooi event ontstaat, waarbij wij onze passie kunnen delen, verbinden in onze eigen omgeving.

SAMENWERKEN

Voor samenwerking heb je altijd een ander nodig. Of iets van een ander. In interactie met elkaar kom je op nieuwe ideeën, wordt het constructiever. Door op elkaar af te stemmen ontstaat er in deze vorm een leuk event. Tenminste, als je je gedragen voelt, als er daadwerkelijke interesse in jou is. In wie jij bent en wat jij kunt.  NICEWAY verstaat de kunst om steeds opnieuw met elkaar te verbinden. NICEWAY bouwt graag aan een vruchtbare samenwerking met jouw onderneming, bedrijf of organisatie.

GET TOGETHER  EVENTS 2019

GET TOGETHER: WALK + HEALTHY HERBS

6 januari 2019 *09:30 - 12:00

GET TOGETHER: WALK + TALK

21 januari 2019 *09:30 - 11:00

Wil je meer weten over GET TOGETHER?  Ik sta je graag te woord.

Vul het onderstaand formulier in, of mail me dan naar info@niceway.nl dan zorg ik ervoor dat er contact met je wordt opgenomen!

P R I V A C Y  policy voor bezoekers en deelnemers aan activiteiten van NICEWAY (niceway.nl)

NICEWAY | Nicole Geilen
Verlengde Heinseweg 5
6136AP Sittard

06-58836841 | info@niceway.nl

CONTACT FORMULIER:

B E D R I J F S G E G E V E N S

KVK nummer 67674011
BTW nummer NL157990382B02

NICEWAY is eigendom van Nicole Geilen – Olislagers
www.niceway.nl

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!