GET TOGETHER

DE NAAM

Samenwerken, ontmoeten, delen, leren, verbinden én gezelligheid

HET IDEE

Minstens elke maand wil NICEWAY samen met een ondernemer, stichting of vereniging een GET TOGETHER organiseren. Deze (netwerk)events staan voor samenwerken, ontmoeten, delen, leren, verbinden en gezelligheid.

SAMENWERKEN

Voor samenwerking heb je altijd een ander nodig. Of iets van een ander. In interactie met elkaar kom je op nieuwe ideeën, en worden die constructiever. Door op elkaar af te stemmen ontstaat een leuk event met steeds wisselende, verrassende elementen. Tenminste, als je je gedragen voelt, en als er daadwerkelijke interesse is in wie jij bent en wat jij kunt.

NICEWAY verstaat de kunst om steeds opnieuw met elkaar te verbinden. NICEWAY bouwt graag aan een vruchtbare samenwerking met jouw onderneming, bedrijf of organisatie.

Bij elke GET TOGETHER bied ik een WALK & FIT-vitaliteitssessie aan van 1 tot 1,5 uur (in overleg). Ook de samenwerkingspartner kan een eigen passie of werk inbrengen. Zo ontstaat een mooi event in telkens een totaal verschillende setting. Waarbij we onze passie kunnen delen en mensen verbinden in onze eigen omgeving.

GET TOGETHER  EVENTS 2019

[/fusion_builder_column]
[/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

GET TOGETHER: WALK + TALK

maart 25 *09:30 - 11:00

GET TOGETHER: WALK + HEALTHY HERBS

maart 31 *09:30 - 12:00

Wil je meer weten over GET TOGETHER?  Ik sta je graag te woord.

Vul het onderstaand formulier in, of mail me dan naar info@niceway.nl dan zorg ik ervoor dat er contact met je wordt opgenomen!

P R I V A C Y  policy voor bezoekers en deelnemers aan activiteiten van NICEWAY (niceway.nl)

NICEWAY | Nicole Geilen
Verlengde Heinseweg 5
6136AP Sittard

06-58836841 | info@niceway.nl

CONTACT FORMULIER:

B E D R I J F S G E G E V E N S

KVK nummer 67674011
BTW nummer NL157990382B02

NICEWAY is eigendom van Nicole Geilen – Olislagers
www.niceway.nl

Instagram

Follow Me!