Het goede voorbeeld meegeven….

Het educatief project EerlijkWinkelen in Sittard is van start gegaan. Dat houdt in een gastles, een speurtocht en mini-workshops, upcycling eindopdracht. Verdiept wordt er in de ins en outs van handel en EerlijkWinkelen. In samenwerking met de winkeliers aangesloten bij het eerlijk winkelen in Sittard, Vereniging Mondiaal Beleid, Fairtrade Sittard-Geleen en NICEway.

Zoals ik al vaker aangeef. Wil ik graag, zo goed mogelijk een workshop geven met o.a. het goede voorbeeld te geven. In letterlijke en figuurlijke zin van het woord .
Vooral omdat goed voorbeeld, goed doet volgen. Wil je iemand iets leren, dan moet je zelf het goede voorbeeld geven. Super belangrijk om dat tijdens een upcycling workshop rekening mee te houden en het goede mee te geven ♡. .dus vandaag gaan we aan de slag met plastic flessen De leerlingen gaan voor de eindopdracht van EerlijkWinkelen bloemen maken van de plastic flessen en de rest stukken gaan dan ook in deze hippe DIY, plastic prullenbak.

Sittard-Geleen nieuws.nl heeft het project ook de aandacht gegeven!!  Te gek, zie voor meer info: sittard-geleen.nieuws.nl

    Instagram

    Volg mij! ook op Instagram diyniceway