INSPIRATIE

Eindhoven MAKER FAIRE 2017

28 augustus 2017

Een paar maanden geleden kwam de oproep voor “MAKERS” op facebook voorbij. Voor de Maker Faire in Eindhoven 2017. Ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en ik mijn irrigatiesysteem opgegeven.. en WAUW. Ze vonden het zo inspirerend, dat ik ben uitgenodigd.

TE GEK,  Ik ga inspireren op een geweldige locatie, waar iedere bezoeker openstaat voor ideetjes en DIY op een innoverende en educatieve wijze.. 

De Maker Faire is een bijeenkomst van fascinerende, nieuwsgierige mensen die graag hun vaardigheden delen. Het is een plek voor makers om hun werk te demonstreren en interactie aan te gaan met het publiek. Vele makers zeggen dat ze geen andere plek kennen om te delen wat ze doen. DIY (Do-It-Yourself) is vaak onzichtbaar in onze gemeenschap, deze vindt vaak plaats in winkels, garages en op keukentafels. Het staat meestal niet in de schijnwerpers van de traditionele kunst of (wetenschappelijke) evenementen. Maker Faire maakt deze projecten zichtbaar en laat ideeën zien die we niet elke dag tegenkomen.

Dus ben ik vlijtig bezig om NICEway daar goed te gaan promoten. Om te beginnen heb ik natuurlijk het irrigatiesysteem nagelopen. Daarbij krijg ik een muur ter beschikking, tijdens het event, van 2 m breed en ongeveer 3 meter hoog. Uitgerekend zijn dat ongeveer 6 systemen op een rij en 5 flessen lang maximaal. Hoop ik? Dus dit aantal neem ik mee. Ik kan het systeem aan een balustrade op gaan hangen, maar ik heb het niet in het “echt” gezien. Dus dat is spannend.

Dus duiken we in het systeem en gaan we even alles na of alles in orde is…

Enkele flessen moesten nog even een grondige poetstbuurt krijgen…

Na, dat is weer allemaal weer in orde…

Het koord is wel links en rest verkleurd, dus die moet ik ook nog even vervangen.

Dat is wel een heel duidelijk kleur verschil, maar intussen is dat ook weer aangepast. Dus het systeem is er klaar voor. Uiteindelijk wel het belangrijkste. Nu wil ik natuurlijk graag om het irrigatiesysteem heen een mooie presentatie maken. En dan komen de visitekaartjes en flyers erbij kijken. En daarvan heb ik een groot deel zelf gemaakt.

Ook maak ik zelf de visitekaartjes van oude verpakkingen. Toegegeven dat het voor zo’n groot event wel veel stempelen is. Dus ik heb, wel als nog visitekaartjes laten drukken, vooral om uit te delen 🙂

En als laatste heb ik voor mezelf een t-shirt laten drukken…

Ze komen echt niet meer om heen. Ik ben er klaar voor Eindhoven.

Here we come…

info: www.eindhovenmakerfaire.nl

 

SEE YOU X

 

    Leave a Reply

    Instagram

    Volg mij! ook op Instagram diyniceway