INSPIRATIE

T-shirt tas in Eindhoven

12 september 2017

Daar gaat ze weer. Met haar t-shirt tas. In Eindhoven deze keer. Na het opbouwen van de stand bij #emf2017 2 weken geleden. Hebben we heerlijk geluncht en natuurlijk even geshopt o.a. in de Urban Shopper waar hippe winkels in zijn gevestigd. Altijd ga ik even bij Daily Poetry kijken.. ♡ en jawel daar lag het boek

“DIT IS EEN GOEDE GIDS ” van Marieke Eyskoot.. Alles voor een duurzame lifestyle.  HAPPY

Maar over Maker Faire in Eindhoven… 

Auto geladen en daar gaan we..joehoe

Natuurlijk een geweldige locatie: Het klok gebouw op Strijp-S. Inspiratie alom, en ik kreeg vrijdagmorgen (melden tussen 10.00-11.00) mijn plek toegewezen. En zoals afgesproken bij de balustrade zodat ik het irrigatiesysteem kon ophangen. TOP… de ruimte was 2 maal zo groot als was doorgegeven. Dus in mijn achterhoofd gonsde het al van de producten die ik de volgende dag extra mee kon nemen..:-) 

Maar vooruit eerst opbouwen.

 

De basis onderdelen opgehangen en neergezet, de tassen ingepakt gelaten en volgende dag weer op tijd aanwezig om de rest te gaan inrichten.

DAG 1

Menige waren al druk met opbouwen bezig dus wij gaan ook snel aan de slag.

GO Girl…

De auto weer uitladen.. hii weer van alles meegenomen 😉 En de auto in de parkeer garage zetten. whahaha geweldig toch deze weg wijzer, inspirerend. Ik begin al langzaam te stuiteren..

TADA..

SUPER blij en ik heb er zin in..

haha intussen begint mijn stem te kraken. Super veel uitgelegd en complimenten ontvangen over dit eenvoudige irrigatiesysteem..

Geweldige eerste dag, inspirerend en ben er vol van..op naar DAG 2

Super we hebben er weer heel veel zin in.. Inspireren 


Wist je dat, bij het huren van upcycling objecten krijg je van NICEway een compleet verzorgingspakket aangeboden. Verzameld in een oud koffertje. Waarbij de instructies, gieter t/m huurcontract in te vinden is  

Dus als je interesse hebt om upcycling projecten te huren van NICEway.

De projecten in samenwerking met Levanto groep:  B E S T U V I N G de bloemen van petflessen, had ik ook mee kunnen nemen en was zeker spraakmakend gesprek stof, ook voor dag 2.


En natuurlijk de workshops die ik geef met het afval, waar ik de workshops ga geven. Enkele voorbeelden meegenomen wat we zouden kunnen maken…. SUPER een te gek event MAKER FAIR 2017 in Eindhoven, een inspiratie bom en “boost” van iedereen ontvangen en ook gegeven. Eind van het weekend geen stem meer over, hahaha ik was op een geven moment, later op de middag ook de draad kwijt in mijn verhaal dat ik iedereen vertelde, zoveel mensen hadden vragen en interesse..en tik was in twijfel of ik mijn verhaal al verteld had of niet..

IMPRESSED

En wil je deze t-shirt tas zelf ook maken, zie blog over de uitleg
Bye bye Eindhoven.
Till next time

See You X

    Leave a Reply

    Instagram

    Volg mij! ook op Instagram diyniceway