TIPS TREND

Groen in huis

27 augustus 2017

De afgelopen vakantie heb ik verschillende webinars en gratis online cursussen bekeken en ik heb me laten inspireren dat je ECHT je verhaal moet vertellen. Nou betrap ik me elke keer er weer op dat ik, door mijn enthousiasme. Eerst mijn verhaal post op Instagram, deze op zijn tijd deel op FB. Maar ik vergeet dan helemaal mijn blog. Ik moet er nog even een ritme in vinden.

Plannen heet dat 🙂

 

Intussen ben ik aan de slag gegaan met de cursus InstaGroei van de The Social Good Girl. Super blij ben ik ermee. Ze zet je echt aan het werk om eens heel goed na te denken, waar ik met NICEway heen wil. En de andere belangrijke factor is dat ik graag foto’s maak.

Hahah dus mijn verhaal van afgelopen weken, op o.a. Instagram was een inkijkje bij ons thuis. Waarmee ik jullie wilde laten zien, inspireren hoe eenvoudig je groen met upcycling kan combineren. Het is een enorme meerwaarde is deze combinatie. Het is puur en het heeft een speciale meerwaarde.

Wist je dat ik zelf ook het irrigatiesysteem thuis heb ophangen?

Super handig voor als je een smalle ruimte hebt, zoals bij ons in de bijkeuken. Geen plek om een plant te zetten. Maar de flessen zijn smal en passen prima langs de muur. Wie weet is dit ook een oplossing bij jouw thuis?

Op een ochtend, waarbij we standaard de krant lezen. Liep ik voor de zoveelste keer lang een van onze planten en ik stoorde me al een tijdje aan een lelijke pot! Dus ik ben naar onder gelopen, de krant genomen en een pagina eruit gehaald. Deze om de pot gewikkeld en ik vind het een verademing..

Een plaatje, al zeg ik het zelf 🙂

Ook had het een verhaal verteld waarbij ik vaker de vraag krijg, Tijdens workshops die ik geef, of als ik op events sta etc. “Hoe ik aan grote formaten producten kom”?  Nou dat is eigenlijk heel eenvoudig. Het is vragen. Ik vraag voor bepaalde producten bij b.v restaurants of andere eetgelegenheden naar hun afval?? Ja, soms moet je rare dingen vragen om te weten of je er iets mee kunt doen?  hahaha

Maar het is wel leuk en verrassend werken met ander maten en aantallen dan we zo gewent zijn. Zoals deze grote blik. Ik heb hem een laagje wit gegeven en jawel, het is een bloempot geworden.

Zoals je kunt zien, zijn het de dagelijkse producten die we vaak in onze handen hebben. En graag wil ik jullie, het dagelijkse handelen doorbreken en je beter laten kijken, dat bijna alles een ander functie kan krijgen en het zelfs mooiers wordt dan het in eerste instantie was. UPCYCLING noemen we dit. De combinatie met groen is het puur en heeft een overduidelijke meerwaarde.  En je je draagt bij om die grote afval berg kleiner te maken.

SEE YOU X

 

    Leave a Reply

    Instagram

    Volg mij! ook op Instagram diyniceway