DIY INSPIRATIE

T-shirt tas in New York

17 augustus 2017

Een van zijn dromen, zijn bucketlist. Onze geslaagde kanjer wil graag de wereld zien en dat gunnen we onze kinderen toch? En herinneringen maak je nu, om het nooit te vergeten. Een super spannend en indrukwekkend avontuur waar ogen te kort komen, maar bij terugkomst zoveel erover te vertellen valt. Ik mocht met hem mee en samen gingen we dit avontuur beleven….♡ adventure is waiting

Boh… het begon al meteen goed, morgens braaf ingecheckt. Het was al zeker 13 jaar gelden, dat ik gevlogen had en de jongeman..nog nooit. Tenminste hij kan zich het niet meer herinneren..hij was 1,5jr.  Maar een half uur voor we in moesten stappen werd de vlucht geannuleerd. En moesten we onze koffers op gaan halen en melden bij de touroperator en afwachten wat het alternatief was..Helaas een dag later. Na veel gedoe waren we er een dag later en …maar oooo wauw.

Wat een stad “City that never sleeps” wordt New York ook wel eens genoemd. Dat is wel duidelijk.

Uitzicht vanaf het Empire state building (102 verdiepingen hoog)

Natuurlijk hebben we de standaard gebouwen en tochtjes gemaakt. Maar ook een wakend oog op upcycling natuurlijk. En die wil ik heel graag in dit blog, laten zien. Zoals de banner van dit blog, met mijn t-shirt tas door Brooklyn. Daar gaat ze weer.. There she goes again.
In Brooklyn waar al die geweldige streetart muren zijn en ook hippe winkels om te shoppen. Jazeker hebben we weer wat moois gevonden. En in de tas zit een cadeautje voor een jarige job ?
Om deze tas te maken van een t-shirt. zie mijn blog over de uitleg.

In de buurt van het Modern museum of Art, staan natuurlijk links en rechts kunstenaars op de straten hun kunst te verkopen en ooooo IN LOVE… een prachtig zeefdruk heb ik gescoord, van Audrey Hepburn. Gedrukt op de metro map van New York. Helemaal blij met dit upcycling kunst werk. Ze krijgt een mooi plekje in huis.

Een wandeling gemaakt over de Williams bridge, richting Brooklyn.  TE GEK!

Op deze manier voor je land opkomen met een geweldige vorm van Upcycling

LOVE IT!!

En eentje waarvan ik vaker van gehoord had: The High Line.

Beautiful 
Een oude vracht spoorlijn , die vroeger gebruikt werd om winkels hun voorraad te voorzien, hebben de bewoners gehandhaafd om een groene zone tussen hun woningen te creëren en zelf te onderhouden.. Geweldig ?

Bye bye New York.
Till next time

See You X

Follow my blog with Bloglovin

    Leave a Reply

    Instagram

    Volg mij! ook op Instagram diyniceway