DIY

Interieurtrend 2018

Om up to date te blijven voor o.a. ideeën en workshops uit te werken, hou ik nou lettend de trends in de gaten die er zijn in het interieur. Daarvoor ga ik o.a. naar woonbeurzen, lees ik veel interieur tijdschriften om maar op de hoogte te blijven wat er allemaal nu speelt. Deze trend uit zich dan in hippe leuke duurzame projecten en workshops. Vooral om jullie te laten zien dat jij zelf ook aan de slag kan gaan, met die hippe sfeer die er heerst in de interieur wereld. Met de bestaande producten in jouw omgeving, Zo ook dit jaar zijn weer enkele leuke trends,  die er al een tijdje zijn en trends die nieuw zijn. En natuurlijk heb ik deze aangepast voor je eigen omgeving om te laten zien dat ook jij bewuster er mee aan de slag kunt gaan.

Geometrische vormen en typografie

Geometrische vormen blijven nog even hangen in 2018. Dit kan je terug laten komen in een bijzonder behang, poster of vloerkleed. Ook staat typografie steeds meer centraal. De gallery wall kennen we inmiddels, maar volgens de interieurtrends 2018 kun je hiermee extra uitpakken. Verzamel al je mooie prints, foto’s en kunstwerken en hang ze bij elkaar op je gallery wall XL. Bij deze trend kan je het credo less is more dus lekker links laten liggen!

Veel hout

Met hout geef je de ruimte namelijk meteen sfeer en gezelligheid. Bij deze trend kun je ook verschillende houtsoorten met elkaar combineren. Woon je thuis in een oud(er) huis met een authentieke balkenconstructie? Krab de verf er af en schuur de balken mooi op. Het is even werk, maar het resultaat mag er zijn.

BAM!! YOU CAN DO IT

    Instagram

    Volg mij! ook op Instagram diyniceway