CONSUMINDEREN

KARTONNEN DOOS

Op een andere manier kijken naar jezelf en je omgeving door het doorbreken van patronen en gewoontes d.m.v bewustwording met creativiteit. NICEway laat je duurzaamheid beleven, om te werken tijdens een WORKSHOP met bestaande producten en deze een nieuwe functie te geven, upcycling noemen we dat. De Missie: Je gaat op een andere manier kijken naar je zelf en je omgeving waarbij je optimistische en ruimdenkend op gaat stellen. Door te werken o.a. met bestaande producten (schoon afval) tijdens workshops creëer je ook een ander kijk op jouw handelen, voor jezelf en als ondernemer.

Met een upcycling workshop wil ik je dan ook laten zien hoeveel bestaande producten er eigenlijk in onze omgeving al zijn. Zodat je bewuster gaat kijken en rekening gaat houden met je eigen omgeving. Een techniek waarbij je los kunt komen uit je huidige leef situatie, vaste patronen te doorbreken en bewustwording te creëren en er zelf mee aan de slag te gaan.

Afgelopen week ben ik bij de Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken  aanwezig geweest voor een upcycling workshop tijdens de zomerschool en we zijn aan de slag gegaan met verzenddozen van Durlinger , wie krijg ze niet  om er mooie lightboxen er van te gaan maken. 

#DIYNICEway

    Instagram

    Follow Me!