CONSUMINDEREN

Less is more: de trend is here to stay

Hoe simpeler, hoe beter; hoe minder overdaad, hoe beter het product; eenvoud is te prefereren boven overdaad. De Scandinavische trend gaat al een tijdje mee, maar blijft ook in 2018 razend populair, doordat het een minimalistische stijl is kun je er veel kanten mee op en laat je met kleine aanpassingen je kamer of kantoor er weer helemaal anders uit zien. De basis van een Scandinavisch interieur is wit met beige en hout. Natuurlijke materialen spelen een belangrijke rol in de Scandinavische trend, denk aan touw, glas, marmer, groen, hout en kurk.

Natuurlijk is ook deze trend met andere stijlen te combineren. Zo gaat het bijvoorbeeld heel mooi samen met de geometrische stijl, maar ook met de natuurlijke en botanische trend. Combineer verschillende groene planten zoals hangplanten, grote planten en cactussen en laat ze op verschillende plekken en manieren terug komen. Denk aan plantenpotten op pootjes, een kweekkastje of een terrarium.

In de serie inloop workshop laat ik je beter kijken naar je eigen omgeving, om met zo weinig mogelijk toevoegingen van materialen te gebruiken, hoe je op een hippe en trendy manier zelf aan de slag kunt gaan om bestaande producten, een meestal mooiere functie te geven dan het al had.. 🆙 UPCYCLING.

Zo wil ik dan laten zien dat er genoeg mooie bestaande ontwikkelingsmaterialen zijn, waarmee je de bewustwording daadwerkelijk creëert. En zelf duurzaam aan de slag kunt gaan in je eigen omgeving.

☆LESS IS MORE☆

De voorbereidingen voor een inloop workshop voor de open dag bij @citaverdecollegenederweert op 24 februari 😉 zijn gestart.

    Instagram

    Follow Me!