CREATIEF DENKEN

MAAK RUIMTE OM TE MAKEN

De eerste plek waar je ruimte moet maken is in je hoofd. Begin bij het besef dat je, als je creatiever wilt zijn in je werk of je persoonlijke leven, bereid moet zijn om het nodige werk te verrichten.

Mindfulness zorgt voor rust in je hoofd. Je leert erdoor helder en objectief je gedachten en gevoelens waar te nemen zonder erover te oordelen. Hierdoor wordt je steeds minder vaak meegesleept door gedachten en gevoelens over het verleden en de toekomst.
Het begint allemaal met bewustwording. Je gaat zien dat je een keuze hebt op hoe je reageert op een situatie, gevoel of gedachte. Mindfulness geeft je hierdoor ook een gevoel van vrijheid en ruimte.

Geef jezelf toestemming om creatief te zijn en negeer de stemmen in je hoofd die zeggen dat iets niet kan of mag. Beschouw creativiteit niets als een afzonderlijk element, maar integraal deel van je leven. Dat betekent niet dat alles wat je doet creatief moet zijn, maar wel dat je klaar zal staan als creativiteit toeslaat.

Soms heb je een ruimte nodig, ik neem je mee naar buiten en al wandelend, mindfulness met crossfit oefeningen geven. dat ervoor gaat zorgen dat je beter naar jezelf en je omgeving gaat kijken.

#walkenfit

    Instagram

    Follow Me!