NICE

MAGAZINE

Duurzame inspiratie voor jou…

NICE is een magazine over diverse duurzame toepassing voor jezelf en je omgeving. It’s a green way of life Wat je allemaal kunt doen voor een groene(re) leefomgeving. We delen bij NICE graag onze inspiratie en duurzame ideeën van experts.

NICE is een initiatief van Nicole Geilen van NICEway, die graag een mooiere wereld wilt creëren, door te helpen om bewuster te leven en laat je zien hoe je deze bewustwording toepast, waarbij je een duurzame levensstijl creëert en waarmee je reken houdt met jezelf en je omgeving. Omdat duurzaamheid en plezier niet tegenstrijdig zijn. Duurzaamheid is niet soft, niet lelijk, niet krenterig duur en niet alternatief. Duurzaamheid is gewoon nodig willen we op deze planeet kunnen overleven.

Je kunt namelijk op allerlei gebieden met duurzaamheid bezig zijn en daarom, op een hele down-to-earth manier, wil wij dit jouw aanreiken. Het idee is ontstaan om een online magazine te ontwikkelen, waar o.a. het verbinden met andere ondernemers, die ook met duurzaamheid bezig zijn, samen te voegen op diverse werkvlakken. Deze verhalen, tips en tricks gaan we bundelden en daarmee het online magazine creëren, dat boordevol komt te staan met hangouts voor jou, die ervoor zorgen dat jij kunt starten in je eigen omgeving om bewuster te handelen. Dus maak een goed begin en laat je inspireren…

We geven 4 x per jaar het magazine NICE online uit.

(zie datums) natuurlijk om de omgeving te besparen, wordt het magazine NIET gedrukt op papier.

Maar we gaan LIVE tijdens de lancering van de vierde editie:

 21 december 2018

Hou NICE dus goed in de gaten!! MIS ONS NIET
Noteer deze datum alvast in je agenda

21 JUNI

21 SEPTEMBER

21 DECEMBER

GASTBLOGGEN in het e-magazine NICE 

We zijn regelmatig op zoek naar fijne, inspirerende en informatieve gastblogs, geschreven door ondernemers

Iets voor jou? Meld je dan hier aan KLIK hier.

Uiteraard met auteurs bio en linkje naar je website.  Mailen kan naar info@niceway.nl

NICE “writers”

Caroline

Ik ben Caroline Vieira en mijn passie is schilderen en tekenen, vooral met aquarel, pen en inkt. Mijn grote inspiratiebron is de natuur. Ik combineer graag vorm en kleur, eventueel in combinatie met tekst, om zo mijn gevoel over te brengen in beeld.

Duurzaamheid pas ik toe door met respect voor de natuur, bewust en spaarzaam met materialen om te gaan.

Ingrid

Vanuit de hoek van theater, dans, expressie, sociaal cultureel werk … doorgegroeid naar  coaching, training en yogadocent; begeleiding van mensen op het levenspad waarbij het gaat om levenskunst: jezelf ontwikkelen tot wie je in jouw kern kunt/wilt zijn. Zo sta ik zelf ook in het leven.

Mischa

“Goed eten begint bij Goed koken” Als Leefstijlkok inspireer en motiveer ik iedereen die graag wil leren om smaakvol en gezond te koken. Dit doe ik door korte kookcursussen te organiseren, via een online programma : maar vooral door bij mensen thuis te koken! Stap voor stap brengen we kleine (en grote) veranderingen aan in het dagelijks eetpatroon. We gaan op inkoop maar het praktisch bezig zijn in de keuken staat echt centraal! Allergieën – diabetes “dieet… etc! Ik heb de recepten en de kunde om vanuit elk perspectief aan de slag te gaan!

Joyce

Duurzaam bouwen en energietransitie. Dat zijn mijn passies en ik hoop dat ik anderen kan motiveren om er ook mee aan de slag te gaan. Daarom help ik bedrijven en particulieren bij nieuwbouw, renovatie en het inrichten van duurzame bedrijfsprocessen. Dankzij jarenlange ervaring weet ik welke mogelijkheden er zijn en hoe je optimaal gebruik kunt maken van subsidiemogelijkheden.

MIRIAM

Ik ben Miriam Bor eigenaar van reisbureau Miriam Bor Personal Touch Travel.
Reizen is mijn passie; ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Als zelfstandig reisadviseur stel ik jouw mooiste reis op maat voor je samen. Nu vraag je je vast af; gaat duurzaamheid en reizen samen? Duurzaamheid is in de reisbranche een zeer actueel thema. Het is heel belangrijk dat wij op reis respectvol omgaan met de natuur, cultuur, milieu en mensen op de vakantiebestemming,  zodat ook onze volgende generaties kunnen blijven genieten van al het moois wat deze aarde te bieden heeft.

Nicole

NICEWAY wil een mooiere wereld creëren door te helpen om bewuster te leven PERSOONLIJKE GROEI en laat je zien hoe je deze bewustwording toepast CONSUMINDEREN, waarbij je een DUURZAME LEVENSSTIJL creëert, waarmee je reken houdt met jezelf en je omgeving. Voor mensen zoal jij en ik. De missie: Op een andere manier kijken naar jezelf en je omgeving om een bijdrage te leveren aan het verkleinen van die grote afvalberg en draagt bij aan een duurzame samenleving.

Oprichter van het e-magazine NICE

Instagram

Follow Me!