index

WALK & FIT

WALK & FIT een 5-weekse training

WALK & FIT is wandelen met iets meer fysieke inspanning in een kleine groep. Het is een veilige, effectieve manier om een opgeruimd hoofd te creëren in een overvolle wereld. Tijdens de training ga je aan de slag met jezelf en wordt je je bewust van de ballast die je dagelijks meezeult door je vaste patronen. Die inzichten gaan je helpen om te ontdekken wat voor jou wel en niet belangrijk is. Daardoor kom je dichter bij jezelf en krijg je meer zelfvertrouwen. Je gaat jezelf weer leuker vinden. WALK & FIT gebruikt technieken uit mindfulness en meditatie in combinatie met outdoor-oefeningen. Maar we gaan zeker niet hardlopen.

Op een veilige en effectieve manier leer je jouw grenzen verleggen en je lichaam iedere week weer een beetje meer uit te dagen. Niet om tot lichamelijke topprestaties te komen, maar om aandacht te ontwikkelen voor jezelf en je omgeving. Je gaat ontdekken wat voor jou mogelijk is zonder te overdrijven of je onnodig in te houden.

De WALK & FIT 5-weekse training wordt gegeven door de certificeerde trainer Nicole Geilen.

Wat leer je?

 • Je gaat ontdekken wat jou nu nog tegenhoudt om meer jezelf te zijn.
 • Je leert geloven in je eigen kracht.
 • Je raakt geïnspireerd door wat je nog meer kunt en wilt in je leven en werk.
 • Je krijgt oefeningen en technieken om je fitheid en aandacht te verbeteren.
 • Je ontwikkelt een kwaliteit van aandacht die ontspannen, stabiel en helder is.
 • Je kunt je beter concentreren en je aandacht richten op wat er écht toe doet.
 • Je wordt bewuster van jezelf, accepteert en laat los.
 • Je gaat jezelf leuker vinden.

DE GROEP

We trainen in vaste groepen van vier tot tien mensen die 5 weken lang bij elkaar blijven. Door in zo’n vertrouwde groep aan jezelf te werken wordt WALK & FIT tegelijk een heel individueel proces

KLEDING

Voor de WALK & FIT-training heb je makkelijk zittende (sport) kleding nodig. Draag bij voorkeur een paar soepele laagjes over elkaar, afgestemd op het weer. Sport- of lichtgewicht wandelschoenen lopen het fijnste in de natuur.

FYSIEKE BELASTING

Heb je fysieke beperkingen, geef dat dan even aan bij je aanmelding. Heb je aandoeningen of blessures die mogelijk tot meer klachten kunnen leiden door de training, dan is het verstandig eerst advies te vragen aan een arts of therapeut.

Heb je interesse of wil je meer informatie over WALK & FIT,

aanmelden, tijd, start datums? Dan lees HIER verder.

  Instagram

  Follow Me!