MIND-WALK

-outdoor trainingen-

Wat is Mind-Walk?

Mind-Walk®, meditatieve wandelingen met invloeden uit de tai chi, yoga, mindfulness training, ademhalingstechnieken en meditatie. Outdoor trainingen met verschillende thema’s, loop je jezelf naar balans, er worden leuke materialen gebruikt en heerlijke oefeningen in verwerkt.

Wil jij je batterij weer opladen?

Recharge jezelf  dan in outdoor-trainingen!

DISCONNECT TO CONNECT

Wat is Mind-Walk? Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de tai chi / yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km per keer, onder begeleiding van een coach. Het is een veilige, effectieve manier om een opgeruimd hoofd te gaan creëren in een overvolle wereld. Waarbij je gezondheid en fitheid verbeterd, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.

Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten!

In de tijd van nu hebben veel mensen zich te veel gericht op dingen die niet echt belangrijk zijn. Te vaak zijn we vergeten wat er echt toe doet en wat we allemaal prioriteit moeten geven in het leven. Soms moet je echt ontkoppelen om verbinding te maken met de echte dingen die ertoe doen. Wanneer je bewust wordt van jezelf, dus je eigen interne energie van gevoelens en gedachtes, heb je de sleutel in handen om bewuster, met intentie te leven. Ook ben ik ervan overtuigd dat positief denken, vaste patronen doorbreken een bijdrage levert aan die intentie om rekening te gaan houden met jezelf en je omgeving. Waarbij je gaat groeien en een duurzame levensstijl gaat ontwikkelen.

Lijkt het je wat om:
* even unpluggen van je digitale omgeving en lekker te gaan wandelen?
* je fitter en energieker te voelen?
* heerlijk ontspannen en genieten van de natuur?
* je hoofd leeg lopen (minder stress te ervaren) waardoor je weer positiever gaat denken, en je vaste patronen kunt gaan doorbreken die een bijdrage levert aan de intentie om rekening te gaan houden met jezelf en je omgeving.

Wil je al wandelend gaan groeien en bewuster gaat kijken naar jezelf en je omgeving om een duurzame levensstijl te gaan creëren?
Meld je dan vandaag nog aan voor de outdoortraining & wandel jezelf naar een duurzame levensstijl !

Aansluitend is er gelegenheid tot koffie / thee drinken op een locatie in Sittard

VERSCHILLENDE PADEN VAN MIND-WALK TRAININGEN:

Mind-Walk

Mind-Walk®, meditatieve outdoor training.

Wandelen met invloeden uit de tai chi, yoga,

mindfulness training, ademhalingstechnieken en meditatie.

ZIE VERDER OP DEZE PAGINA

Mind-Walk POWER

Leer op zó’n manier bewegen, dat je je lichaam iedere week uitdaagt,verleg je grenzen op een effectieve en veilige manier!

Speciaal voor hen die qua training ‘een tandje bij willen schakelen’.

Mind-Walk voor bedrijven

Van business tot duurzame inzetbaarheid

“Goed en gemotiveerd kunnen en willen werken, nu en in de toekomst.

STIMULEER DUURZAME INZETBAARHEID MET MIND-WALK”

.

Klik HIER voor de datums van de Mind-Walk trainingen

Hou de Facebook pagina in de gaten van Mind-Walk Sittard 

 voor nieuwe startdata of neem contact op via info@niceway.nl of 0658836841

.

PAD : Mind-Walk mini 

Dit is een krachtige training, waarbij je in een korte tijd kennis maakt met de basisprincipes van Mind-Walk. Je gaat bewuster worden van jezelf en stimuleert je PERSOONLIJKE GROEI om je eigen pad te gaan kiezen. Tijdens deze 3 trainingen worden de thema’s -aandacht-loslaten-kracht besproken. In 3 lessen (duur 75 minuten) leer je ook nog eens 2 wandeltechnieken en enkele basis oefeningen die je ook in het dagelijks omgeving goed kunt toepassen. De training is inclusief gebruik van materialen, thee/koffie na afloop van de training op locatie en een klein duurzaam cadeautje voor thuis gebruik.

Deze training volg je voor  € 37,50 euro klik AGENDA  start datum

PAD : Mind-Walk basis 

Tijdens deze trainingen van 5 weken (duur 75 minuten) leer je o.a. 4 Mind-Walk looptechnieken en enkele basis oefeningen die je ook in je eigen omgeving goed kunt toepassen, Daarnaast is er meer aandacht voor verschillende inzichten die je aanzetten om vaste patronen te doorbreken en bewuster met je omgeving om te gaan om je voetafdruk te verkleinen. Tijdens deze training ontvang je wekelijks één inspiratie-appje, dat er voor kan zorgen dat je tussen de trainingen gestimuleerd wordt, om bewustwording en kwaliteit van je duurzame levensstijl te bevorderen. Het pad van Mind-Walk basis heeft als onderwerp de elementen ont-moeten-aarde-lucht-vuur-water. Een inspirerende training die je laat inzien met de 4 elementen van de natuur, dat je bewuster gaat leven en het stimuleert je om je voetafdruk te verkleinen. De training is inclusief gebruik van materialen, wekelijks inspiratie-appje, thee/koffie na afloop van de training op locatie en twee keer een klein duurzaam cadeautje voor thuis gebruik.

Deze training volg je voor € 67,50 klik AGENDA voor start datum

PAD : Mind-Walk compleet 

De Mind-Walk compleet zijn trainingen van 8 wekelijkse bijeenkomsten (duur 90 minuten), waarbij iedere week een ander thema aangesproken wordt. De thema’s sluiten op elkaar aan en vormen samen een geheel waardoor je iedere week weer een stapje verder in de flow komt om te gaan groeien. Bewuster zijn geeft ruimte in jouw leven, een nieuwe omgeving en kracht om te durven en te doen. Je gaat lef creëren om naar jezelf te kijken en stil te staan wat er binnen in niet klopt. Om verder te kunnen met jouw leven om in vrijheid je eigen duurzame pad te gaan volgen. Met ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie is het een veilige, effectieve manier om gezonder en bewuster te worden naar jezelf en je omgeving. Je leert technieken die je in het dagelijks leven goed kunt inzetten en die zorgen voor meer bewust zijn. Je ontvang 1 keer per week een inspiratie-appje dat er voor kan zorgen dat je tussen de trainingen gestimuleerd wordt, om bewustwording en kwaliteit van je duurzame levensstijl te bevorderen. Deze complete training is inclusief gebruik van materialen, inspiratie-appje, thee/koffie op locatie, na afloop van de training en 5 bijpassende duurzame cadeautjes voor thuisgebruik.

Deze training volg je voor € 105,70 klik AGENDA voor start datum

Instagram

Follow Me!