NICE Magazine

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het stellen van doelen leidt tot betere resultaten. Het uitgangspunt is dat wanneer je jezelf een doel stelt, je meer je best gaat doen om dat doel te bereiken. Een van mijn “dromen” is dat ik graag een evenement zou willen organiseren.

Redenen om doelen te stellen

Het stellen van doelen werkt motiverend, je probeert een doel te bereiken. Een ander aspect van het stellen van doelen is, dat je je aandacht richt op het bereiken van het gestelde doel. Hierdoor ben je veel minder bezig met zaken, die niet belangrijk zijn voor het behalen van het doel, je verspilt dus minder energie aan irrelevante zaken.
Enkele doelen heb ik gemaakt heb voor 2018, is o.a. dat ik heel graag een online magazine wil maken, in samenwerking met ondernemers die ook met duurzaamheid bezig zijn. En dat mag eigenlijk intussen wel gevierd worden, want NICE Magazine is sinds enkele weken online met ongeveer 100 lezers.

SUPER TOCH!!

Tja, daarbij horen natuurlijk wel enkele waarde/normen, die ik dan vastgesteld heb aan het magazine. Vooral omdat het over duurzame lifestyle gaat. O.a. dat er geen papieren versie wordt uitgebracht van NICE Magzine.

 online versie = duurzame versie

Maar om dan toch een persoonlijke touch te kunnen creëren, iets mee te kunnen geven aan iemand persoonlijk. Heb ik een uitnodiging ontworpen (foto) zodat de EXPERTS persoonlijk, kennissen of vrienden kunnen uitnodigen om het natuurlijk het NICE Magazine te lezen. En ook het LIVE EVENT op

21 DECEMBER <—- S A V E  T H E  D A T E

We hebben nog even, maar ik heb natuurlijk input nodig voor het event. Nog nooit heb ik iets groots georganiseerd, (staat off course, wel op mijn bucketlist) dus we gaan ervoor. Ooo wat heb ik hier zin in, om iedereen live te ontmoeten tijdens het LIVE EVENT. Zowel de lezers als de EXPERTS.

Dus vanaf nu ga ik alle EXPERTS een bezoekje brengen, flyers meegeven en sparren, notities maken de komende tijd, om samen er een mooi, sfeervol event van te gaan maken.

Wordt vervolgd….

    Instagram

    Volg mij! ook op Instagram diyniceway