NICEway 

NICEway laat je op een andere manier kijken naar jezelf en je omgeving om een betekenisvolle omgeving te creëren. Door aandachtiger te kijken, leer je je gedachten te ordenen, strategischer en kritisch te denken. Ga je beter besluiten nemen en empathischer te  zijn.

Deze bewustwording past NICEway toe in zowel “creatieve als theoretische” workshops en educatieve bijdrage leveren aan duurzame projecten, waarbij bestaande producten de aandacht krijgen om o.a. scherper en bewuster te gaan denken. Upcycling wordt toegepast om de betekenisvolle omgeving te benadrukken.

Ik ben Nicole Geilen, welkom bij NICEway die bekend staat voor haar authentieke persoonlijke aanpak & denkt graag out-of-the-box.

CONTACT & SAMENWERKING

Enthousiast? NICEway houdt van samenwerken met andere ondernemers. Of wil je adverteren in het magazine NICE  of gebruik maken van het bereik van NICEway? Mail me dan voor de mogelijkheden; ik denk graag met je mee voor een passend plan. info@niceway.nl

GASTBLOGGEN in het E-magazine NICE 

We zijn regelmatig op zoek naar fijne, inspirerende en informatieve gastblogs, geschreven door ondernemers

Iets voor jou? Meld je dan hier aan KLIK hier.

Uiteraard met auteurs bio en linkje naar je website.  Mailen kan naar info@niceway.nl

NICOLE GEILEN

“NICEway eigenaresse, Nicole bekijkt de omgeving met passie en aandacht, waarbij ze gespecialiseerd is het gebied van observeren, analyseren en waarnemen, die zij toepast in UPCYCLING: bestaande producten een nieuwe functie geven. Ze is een bewuste levensgenieter. Ze woont samen met haar man John en hun 2 zonen Neal & Dean in een jaren 30 huis, “een echte opknapper”, in Sittard. Gek op hun 2 honden, Juulke (teckel) en Rocky (herder). Gepassioneerd met haar missie over duurzaam wonen, deelt en inspireert ze waar en wanneer er nieuwe inspiratie op haar pad komt, waar ze enthousiast over is, grijpt ze dit met beide handen aan en zet ze zich voor de volle 100% in om het tot een “bewust en duurzaam” succes ervan te maken.”

Instagram

Volg mij! ook op Instagram diyniceway