DAYTOX

NIEUWE ROUTE

Een nieuwe weg ben ik ingeslagen met NICEWAY omdat ik mijn missie wil verdiepen in het bewuster worden van jou zelf en je omgeving. En de keuze is gemaakt om met de creatieve workshops en projecten te gaan stoppen 2019.

Dit is niet uit de lucht komen vallen, maar ik realiseerde mij de laatste 1,5 jaar dat mijn boodschap om iedereen creatief aan het werk te zetten te ver was van je bewust worden was en te kort (in tijd) om het je te gaan beseffen, om je in te laten zien wat het met je doet en je omgeving.

Begin 2018 ben ik in aanraking gekomen met Mindfulness running en dat heeft mij het licht gegeven. Om het zo maar even te noemen. Deels herkenning en vernieuwing, dat mij zo even binnen kwam.

Want al die jaren was mijn omgeving wel altijd verrast en verbaasd dat ik altijd iets nieuws had bedacht, positief was en energiek bleef. Nou, wat blijkt, onbewust ben ik dagelijks buiten aan het wandelen, sporten (rennen) en ik hou ontzettend van de natuur, ik heb ook zo vaak als het maar ging, de natuur bij de workshops betrokken en heel vaak met planten gewerkt.

Bij deze ervaring kwam het idee om buiten, al wandelend MIND-WALK FIT je te laten inchecken in jezelf ,om tijd te nemen voor jezelf, VERTRAGEN om bewuster te voelen, rust te creëren en kijken wat er al is CONSUMINDEREN, zoveel moois komt op je pad in de natuur.

2019 ik kan niet wachten en jij?

Liefs Nicole

    Instagram

    Follow Me!