DAYTOX WALK & FIT

ONTMOETEN & ONT-MOETEN

Een paar weken geleden heb ik hier bij Zorgboerderij Ophovenerhof een bijdrage geleverd aan de sponsorloop van Careless Running
Een mooi, warme ontvangst gekregen en genoten die ochtend, waarbij we de handen nu in elkaar zijn geslagen om hier o.a. een startpunt te maken voor de Mind-Walk Sittard.

PERSOONLIJKE GROEI een route die NICEWAY voor jouw uitzet, waarbij je bewust wordt van jezelf, dus je eigen interne energie van gevoelens en gedachtes, heb je de sleutel in handen om bewuster, met intentie te leven. Ook ben ik ervan overtuigd dat positief denken, vaste patronen doorbreken een bijdrage levert aan die intentie om rekening te gaan houden met jezelf en je omgeving. Waarbij je gaat groeien en een duurzame levensstijl gaat ontwikkelen.

In deze druk, geleefde snelle tijd krijg je er amper de kans om daar over na te denken. Maar toen kwam in aanraking deze zomer (’18) met Mind-Walk. Dat een super match is, wat ik wil graag dat je anders gaat kijken naar jezelf. Om vaste patronen te gaan doorbreken om beter in het leven te staan. Waarbij je fitter, bewuster met je zelf omgaat gebundeld in outdoor trainingen..

DISCONNECT TO CONNECT

    Instagram

    Follow Me!