Vergeet wat je verteld en geleerd is. Meer is niet altijd beter. Sterker nog, meer is misschien wel ooit beter. Door de diepgewortelde overtuiging van “meer is beter” heb je misschien succes, aanzien een hoog salaris, een volle agenda of een vt-wonen waardig huis. Of je hebt het nog niet, maar werkt hard naar één of meerdere van deze doelen toe. Waar je ook staat, de kernvraag blijft het zelfde. Ben je wel tevreden en gelukkig? Geeft het een bijdrage, die drive naar meer bij je welzijn? Of benadeelt het je?

Nicole bied je routes aan om beter naar jezelf en je omgeving te gaan kijken. Door op een andere manier te gaan kijken naar jezelf PERSOONLIJKE GROEI dmv het geven van Mind-Walk en je omgeving CONSUMINDEREN waarbij de intentie is om de dagelijkse drukte en gewoontes te doorbreken om zo je eigen pad te gaan volgen om bewuster te leven, creatiever en innovatiever te worden voor een DUURZAME LEVENSSTIJL —–> de NICEWAY

NICEWAY bied 2 verschillende routes aan, waaruit verschillende paden te volgen zijn. Waarbij je offline: outdoor trainingen Mind-Walk te volgen, bewuster gaan leven. En online cursus waarbij jij ook leert hoe jij in het leven staat en welke bijdrage je nog kunt leveren.

De routes van NICEWAY leren je om te leven met focus, voor betekenisvolle omgeving en duurzame gewoontes.

MIJN ROUTES

Als kleding- en product ontwerpster heb ik, Nicole eigenlijk wel altijd moeite gehad met het ontwerpen van nieuwe producten. Want er is immers al zoveel, moois bedacht en gemaakt. Mooie producten met een verhaal. Waarom zou ik, ook nog een nieuw verhaal erbij bedenken? De waarde en normen van de bestaande producten die er al zijn, waardeer ik enorm. (lees:nog steeds) Tijdens de studie (HBO Product Presentatie ’95) ben ik in aanraking gekomen met de techniek, dat je bestaande producten een nieuwe functie kunt geven. Upcycling is de naam van deze techniek. Deze techniek upcycling is tot de dag van vandaag mijn oplossing, een techniek namelijk om rekening te houden met wat er al is, in je eigen omgeving. Een techniek die je aanspoort voor bewustwording en zorgt ook voor meer creativiteit. Want het geeft je namelijk het vermogen om anders te denken.

Daarnaast ben ik ook dagelijks buiten aan de wandel, met mijn teckel Juulke. Wandelen geeft mij een relaxed gevoel, omdat wanneer je een wandeling maakt doe je tegelijkertijd een soort meditatie, waarin je je focust naar je omgeving, op de natuur. Hierbij kan ik mijn gedachten loslaten in de natuur. Maar ik doe het ook, om letterlijk even afstand te nemen van mijn werk. Waardoor ik mij laat prikkelen door wat ik zie, hierdoor kan mijn hoofd weer orde op zaken stellen en bepalen wat echt belangrijk is. En ik krijg dan door even afstand te creëren, dan de meest waardevolle ideeën.

DE ROUTES

PERSOONLIJKE GROEI

Wanneer je bewust wordt van jezelf, dus je eigen interne energie van gevoelens en gedachtes, heb je de sleutel in handen om een duurzame levensstijl te gaan creëren. Ik ben ervan overtuigd dat positief denken en bewust leven een bijdrage levert aan die intentie om andere in je omgeving te inspireren.

DUURZAAM

Het is mogelijk om duurzaam én gelukkig te leven. Mensen met duurzame waarden: wacht niet langer en geef het goede voorbeeld. Ga het gesprek aan met je collega’s, vrienden, familie, buren over een duurzaam en gelukkig leven. Word ambassadeur van duurzaam geluk: communiceer en praktiseer duurzaam. De wereld veranderen begint bij jezelf.

DUURZAAM SAMENWERKEN

CONTACT

Wil je meer weten over het aanbod, of heb je vragen over adverteren in het magazine, of wil je gewoon meer over NICEway weten? Ik sta je graag te woord. Mail me dan naar info@niceway.nl of vul het onderstaand formulier in, dan zorg ik ervoor dat er contact met je wordt opgenomen!

P R I V A C Y  policy voor bezoekers

.

NICEWAY | Nicole Geilen
Verlengde Heinseweg 5
6136AP Sittard

06-58836841 | info@niceway.nl

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK nummer 67674011
BTW nummer NL157990382B02

NICEway is van Nicole Geilen – Olislagers
www.niceway.nl

contact

Instagram

Follow Me!