DE MISSIE

NICEway wil een mooiere wereld creëren door te helpen om bewuster te leven en laat je zien hoe je deze bewustwording toepast, waarbij je een duurzame levensstijl creëert, waarmee je reken houdt met jezelf en je omgeving. Voor mensen zoal jij en ik.
De missie: Op een andere manier kijken naar jezelf en je omgeving om een bijdrage te leveren aan het verkleinen van die grote afvalberg en draagt bij aan een duurzame samenleving. Ik ben Nicole Geilen, welkom bij NICEway die bekend staat voor haar authentieke persoonlijke aanpak & denkt graag out-of-the-box.

CONTACT & SAMENWERKING

Enthousiast? NICEway houdt van samenwerken met andere ondernemers en ben wel in, voor mooie projecten die bij dé missie passen. Wil je adverteren in het magazine NICE of gebruik maken van het bereik van NICEway? Mail me dan voor de mogelijkheden; ik denk graag met je mee voor een passend plan. info@niceway.nl

Wat doet NICEway?

NICEway biedt dienstverlening op het gebied van duurzaamheid voor je eigen omgeving, werk omgeving. Hoe je beter naar jezelf en je omgeving kunt kijken ook als trendwatcher. NICEway wilt graag informeren, inspireren & co-creatie. NICEway werkt uitsluitend met bewuste duurzame bedrijven/ondernemers om hun boodschap optimaal de wereld in te zetten.

GASTBLOGGEN in het E-magazine NICE 

We zijn regelmatig op zoek naar fijne, inspirerende en informatieve gastblogs, geschreven door ondernemers

Iets voor jou? Meld je dan hier aan KLIK hier.

Uiteraard met auteurs bio en linkje naar je website.  Mailen kan naar info@niceway.nl

NICOLE GEILEN

“NICEway eigenaresse, Nicole is een trendwatcher, gespecialiseerd op het gebied van duurzaamheid en een echte bewuste levensgenieter. Ze woont samen met haar man John en hun 2 zonen Neal & Dean in Sittard. Gek op hun 2 honden, Juulke (teckel) en Rocky (herder). Gepassioneerd met haar missie, deelt en inspireert ze waar en wanneer er nieuwe inspiratie op haar pad komt, waar ze enthousiast over is, grijpt ze dit met beide handen aan en zet ze zich voor de volle 100% in om het tot een “bewust en duurzaam” succes te maken.”

Instagram

Volg mij! ook op Instagram diyniceway