NICOLE beweegt jou voluit te leven door te kiezen voor eenvoud en terug te gaan naar de basis.

Nicole biedt je Mind-Walk FIT,outdoor training, tools en tipsover DAYTOX aan die je helpen je leven te vereenvoudigen op het gebied van bezit, tijd en gezondheid. Niet omdat ik het allemaal al bereikt heb, maar juist omdat ik verlang dat meer drukke mensen herontdekken hoe leven met aandacht eruit ziet.

Meer met minder:

daar geloof ik in!

Nicole bied je een route aan om beter naar jezelf en je omgeving te gaan kijken. Door op een andere manier te gaan kijken naar jezelf en je persoonlijkheid te laten  groeien d.m.v. de toepassing van DAYTOX “vereenvoudigen van je dag” waarbij de intentie is om de dagelijkse drukte en gewoontes te doorbreken om zo je eigen pad te gaan volgen om eenvoudiger te leven en terug te gaan de basis op het gebied van vertragen, bewustwording en gezondheid voor een BEWUSTER IN JE LEVEN te staan —–> de NICEWAY

De route van NICEWAY leert je om te leven met focus, voor betekenisvolle omgeving en duurzame gewoontes.

MIJN ROUTES

Als kleding- en product ontwerpster heb ik, Nicole eigenlijk wel altijd moeite gehad met het ontwerpen van nieuwe producten. Want er is immers al zoveel, moois bedacht en gemaakt. Mooie producten met een verhaal. Waarom zou ik, ook nog een nieuw verhaal erbij bedenken? De waarde en normen van de bestaande producten die er al zijn, waardeer ik enorm. (lees:nog steeds) Tijdens de studie (HBO Product Presentatie ’95) ben ik in aanraking gekomen met de techniek, dat je bestaande producten een nieuwe functie kunt geven. Upcycling is de naam van deze techniek. Deze techniek upcycling is tot de dag van vandaag mijn oplossing, een techniek namelijk om rekening te houden met wat er al is, in je eigen omgeving. Een techniek die je aanspoort voor bewustwording en zorgt ook voor meer creativiteit. Want het geeft je namelijk het vermogen om anders te denken.

Daarnaast heeft mijn omgeving altijd verwondering voor mijn inzet en passie. Altijd vernieuwend en positief, vol van energie. Uiteindelijk komt dit ook doordat ik wekelijks sport, zoals yoga en rennen. Heerlijk actief,verfrissend en waardoor ik mijzelf leer ontdekken. Ook ben ik dagelijks buiten aan de wandel met mijn teckel Juulke. Wandelen geeft mij een relaxed gevoel, omdat wanneer je een wandeling maakt doe je tegelijkertijd een soort meditatie, waarin je je focust naar je omgeving, op de natuur. Hierbij kan ik mijn gedachten loslaten in de natuur. Maar ik merkte in de loop der tijd, dat letterlijk even afstand te nemen van mijn werk ook heel veel rust en ruimte geeft in je hoofd. Waardoor ik mij laat prikkelen door de omgeving en wat ik zie, hierdoor kan mijn hoofd weer orde op zaken stellen en bepalen wat echt belangrijk is. En ik krijg dan door even afstand te creëren, dan de meest waardevolle ideeën.

DUURZAAM SAMENWERKEN

CONTACT

Wil je meer weten over het aanbod, of heb je vragen over adverteren in het magazine, of wil je gewoon meer over NICEway weten? Ik sta je graag te woord. Mail me dan naar info@niceway.nl of vul het onderstaand formulier in, dan zorg ik ervoor dat er contact met je wordt opgenomen!

P R I V A C Y  policy voor bezoekers

.

NICEWAY | Nicole Geilen
Verlengde Heinseweg 5
6136AP Sittard

06-58836841 | info@niceway.nl

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK nummer 67674011
BTW nummer NL157990382B02

NICEway is van Nicole Geilen – Olislagers
www.niceway.nl

CONTACT FORMULIER

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!