Wie is Nicole?

Geïnspireerd door de natuur

Creativiteit en duurzaamheid vormen al meer dan 15 jaar de basis van mijn inspiratie en passie. Ik ben een sportief buitenmens, wroet graag in mijn moestuin en wandel dagelijks met mijn al even actieve teckel Juulke. Juist buitenshuis creëer ik veel nieuwe ideeën en inzichten. De natuur verleidt me altijd weer tot innovatieve oplossingen omdat ik in de buitenlucht anders naar mijzelf en mijn omgeving kijk en letterlijk en figuurlijk uit mijn eigen bubbel stap. Ik vond wat mij authentiek maak en zo kwam ik destijds uit bij het upcyclen van ‘afval’ en vond ik nu de inspiratie om jou beter te laten kijken naar jezelf o.a. met aandachtstrainingen. Met mijn nieuwe inzichten ontstaat ook weer ruimte om te groeien. Dat geldt voor mij en mijn bedrijf, maar ook ondernemers wil ik hiermee inzichten geven en inspireren om zichzelf en hun bedrijf verder te ontwikkelen om de verdieping op te zoeken. Bewust ondernemen is een investering in jezelf en je bedrijf. Want JIJ bent de ontwerper van jou leven en jouw business.

My NICEWAY

Met NICEWAY wil ik dat jij “beter naar jezelf en je omgeving gaat kijken”. En
durft te breken met de status quo.  Daardoor ga je bewust worden van wat jou authentiek maakt en dan wil jij zichtbaarder worden. Daarbij ga ik je helpen!  Omdat ik ook jou wil laten ontdekken hoe “ondernemen met aandacht” eruitziet.

Nicole Geilen

DUURZAME BIJDRAGE GELEVERD AAN:

CONTACT

Wil je meer weten over het aanbod, of heb je vragen over NICEWAY? Ik sta je graag te woord. Mail dan naar info@niceway.nl of vul het onderstaande formulier in, dan hebben we binnenkort contact!

P R I V A C Y  policy voor bezoekers

NICEWAY | Nicole Geilen Verlengde Heinseweg 5 6136AP Sittard

06-58836841 | info@niceway.nl

Ontvang gratis mijn E-Book :

IN 7 STAPPEN “VEREENVOUDIGEN VAN JE DAG”

Instagram

Follow Me!