ROUTE : PERSOONLIJKE GROEI

Wanneer je bewust wordt van jezelf, dus je eigen interne energie van gevoelens en gedachtes, heb je de sleutel in handen om bewuster, met intentie te leven. Ook ben ik ervan overtuigd dat positief denken, vaste patronen doorbreken een bijdrage levert aan die intentie om rekening te gaan houden met jezelf en je omgeving. Waarbij je gaat groeien en een duurzame levensstijl gaat ontwikkelen.

NICEWAY heeft in deze route van PERSOONLIJKE GROEI in 2 verschillende paden uitgezet. Een offline pad Mind-Walk en een online pad PATRONEN DOORBREKEN <–WORKINPROGRESS

Mind-Walk

Mind-Walk is Ontmoeten – Ont-moeten waarbij verbinden in de natuur met je eigen natuur en met elkaar centraal staat. Meditatieve wandeltechnieken, mindful bewegen en waarnemen, ademhaling en ontspanningsoefeningen, meditatie en visualisatie en dit allemaal gekoppeld aan thema’s voor persoonlijke ontwikkeling. Klik op de afbeelding voor meer informatie over Mind-Walk.

DOORBREKEN

Je ziet jezelf rijden op een smalle route die je daar brengt waar je graag wilt komen. Maar vlak naast je hoor je de snelweg zoeven. De snelweg die je zo goed kent. De snelweg die je net niet brengt daar waar je wilt zijn. Toch lonkt de snelweg zodra je een afslag ziet. Wat doe je? Ga je door op de nieuwe route en doorbreek je het patroon? Of ga je op weg naar die snelweg die, o zo herkenbaar is, maar niet naar je werkelijke doel zal leiden? Deze online cursus DOORBREKEN gaat je helpen om anders te kijken en handelen, zodat je kunt groeien.