PROJECTEN

NICEway werkt samen om duurzaamheid te realiseren en te ondersteunen !

Duurzaamheid is hot. Iedereen spreekt over duurzaamheid. Duurzaamheid wordt meestal in de context geplaatst van milieu en energie: duurzame energie, duurzame bouw, etc anyhow.. duurzaamheid is hot. Het begrip duurzaamheid is niet alleen maar voorbehouden aan milieu en bouw, maar is ook zeer goed toepasbaar in de relaties die wij met onszelf en met anderen hebben.

De essentie van het creëren van een duurzame relatie is ons eigen handelen. Ons eigen handelen dient het doel te hebben een duurzame relatie te creëren. Ergo: wij moeten ons bewust zijn van ons handelen. Vooral moeten wij ons bewust zijn van onze waarden. Wij moeten ons dus bewust zijn van onze eigen waarden en hoe wij deze waarden een plek kunnen geven in ons handelen. Door bewust te zijn van je eigen waarden en deze te gebruiken als motivatie van je eigen handelen, maak je deze waarden een onderdeel van je eigen bewustzijn.

NICEway creëert in een samenwerking op project basis, in overleg, waar o.a. het bewust handelen naar waarden gemotiveerd kan worden, inspireren. Waarbij men beter gaat kijken naar zichzelf en zijn omgeving. Door projecten zo te maken, te ontwikkelen dat bewust handelen een normale zaak van de wereld wordt en blijft.

Voorbeelden van projecten zie o.a. Social media over bestaande projecten, deze dienen als mogelijkheden, om van bestaande producten, waar NICEway mee werkt tijdens projecten. Deze voorbeelden dienen als inspiratie, om met deze bestaande producten te gaan werken, project worden op maat gemaakt.

DUURZAAM SAMENWERKEN

Duurzame samenwerking aanvragen