DAYTOX

Self-care

Voor jezelf zorgen is juist volop aan het leven deelnemen en niet een of andere dure welness programma gaat volgen of straks je droombaan vinden. Het gaat erom dat je goed voor jezelf zorgt om weer energie te krijgen en niet je laat verleiden door de snelle wereld en tijd die we nu leven. Zorgen voor jezelf is kijken waar jij behoefte aan hebt.

“Selfcare is nu een hot topic, maar het idee erachter is niet nieuw.” Voor het grootste deel van de geschiedenis van de mens was zelfzorg het enige wat voor handen was, en bovendien van levensbelang. Wie zelf zijn eten bij elkaar moet jagen, verzamelen of verbouwen, mag niet te lang ziek zijn.

Want je kunt je laten leven, nu door die snelle omgeving waar we in leven, maar heb je daar behoefte aan? Wellicht heb je behoefte aan om even niet mee te draaien met de tijd van nu en zorgen ervoor dat jij straalt en energie hebt ook voor andere momenten in je leven.

Je hoeft ook niet alles drastische te laten om voor jezelf te zorgen. Maar kleine stapjes te nemen, om te gaan zien waar jij behoefte aan hebt en waar jij wilt zijn. Je zult jezelf verbazen als je merk hoe je met kleine stapjes deze veranderingen gaat merken.

Zodra jij je beter verzorgt, jezelf respecteert en jezelf de nodige aandacht geeft, dan wordt jouw welzijn ook beter en voor je omgeving.

Balans zoeken is belangrijk om bewust te worden van alles wat er is in je leven, zodat je een goed beeld kunt creëren en goed keuzes kunt maken.

#DAYTOX

    Instagram

    Follow Me!