DIY TIPS

T-shirt tas in Brussel

5 februari 2018

NICEway heeft haar platform verbreedt en heeft hard gewerkt om dit toe te passen op haar nieuwe site. De mogelijkheden van NICEway zijn beter uitgewerkt en duidelijker gemaakt en voor jou beter in beeld gebracht. Daarbij zijn er nieuwe tools gemaakt voor je office lifestyle, meer te gaan waarderen en ook zijn er enkele basis tips uitgewerkt over hoe je duurzaamheid kunt toepassen in je eigen werk omgeving in een mini E-book.

Deze kun je gratis hier aanvragen.

Om dit feestelijk te vieren, en om even af stand te nemen, zijn we even een weekendje ertussen uitgegaan. En genoten van de stad Brussel. Duurzaamheid, trends en upcycling spotten is dan ook, één van mijn favorieten hobby’s als we in het winkelcentrum zijn.  De #NICEwaychallenge zie BLOG heeft er zeker voor gezorgd dat ik wel erg bewust nu overweeg als ik iets koop: Door de vragen te stellen:  of ik er iets aanheb, heb ik er plaats voor, kan ik het opbergen en heb ik het echt nodig? En jawel 2 boeken zitten in mijn tas, helemaal HAPPY er mee.

 

DIY t-shirt tas

Een scheur, vlek, gaatjes, verkleuring, te hete wasbeurt of een nieuwe mode kleur… Het kan van alles zijn waardoor je besluit om een T-shirt de deur uit te doen. Maar voordat je ‘m definitief wegdoet naar de goede doelen winkel kun je toch nog even laten zien dat (en hoe) je er ook een heel leuk en handig tasje van kunt maken. Enige ervaring op de naaimachine (of met naald en draad) is totaal overbodig. Voor dit T-shirt tasje hoef je alleen maar te kunnen knippen en knopen!

zie instructie filmpje: DIY – T-shirt Tas (zonder te naaien!)

 

    Leave a Reply

    Instagram

    Volg mij! ook op Instagram diyniceway