index

BEWUSTER IN JE LEVEN

NICEWAY leven met minder ballast

Kom weer bewuster in je leven. Herontdek wat voor jou echt belangrijk is in het leven. Niet langer geleid door de waan van de dag, je werk, alle verwachtingen, snelheid en sociale media.

Veel ballast in je hoofd ontstaat doordat je verstrikt raakt in je vaste patronen. Door letterlijk en figuurlijk vanuit jouw comfortzone de natuur in te stappen, krijg je ruimte voor nieuwe inzichten. Je wordt niet langer geleefd maar bepaalt jouw eigen pad.

We stappen samen naar buiten. Letterlijk. Op een ongedwongen, fijne manier. Op zoek naar jouw essentie en basis. Om meer vertrouwen te krijgen in jouw eigen kunnen en groeikracht. Met WALK & FIT leer je in 5 weken weer gewoon genieten, vanuit je hart.

Laat je ballast achter en kom terug bij jouw basis.

Want jij bent zelf belangrijk en goed genoeg.

Gezondheid

WALK & FIT is een veilige, outdoor training. Een effectieve manier om een opgeruimd hoofd te creëren in een overvolle wereld. Je gaat heel bewust loslaten wat jou belemmert om je eigen pad te gaan. Dat schept de ruimte en vrijheid om gezonder en fitter te leven. De training is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.

DAYTOX

Wil jij ook rust in je drukke leven?

Voel jij je overweldigd, gestrest en rusteloos en zoek jij evenwicht in je dagelijks leven?
Wil jij je beter concentreren op de dingen die er echt toe doen?
Wil jij meer voldoening en betekenis in je leven ervaren?
Ja, ik wil DAYTOX TIPS in mijn email-box

WALK – FIT

Wil jij ook dat gevoel ‘disconnect to connect’?

Mindful wandelen, gecombineerd met focus op techniek, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om een opgeruimd hoofd te gaan creëren in een overvolle wereld.

Lees meer over WALK – FIT

    Instagram

    Follow Me!