DIY TIPS

Tijd voor Urban Jungle 2.0

5 februari 2018

Een workshop geven in een duurzame setting houdt in dat we werken met bestaande producten, deze upcyclen we. En geven deze bestaande producten, een nieuwe functie. Dus deksel en sponzen worden gebruik om er mee te verven en dat is even vreemd werken.

Maar het gaat om de gedachten, de bewustwording en in de loop van de workshop komt bij enkele die klik en begrijpen ze wat de opzet is,van het werken met bestaande producten. Zo leer je om anders te gaan denken en anders te gaan werken. De automatische piloot van handelen in ons dagelijks leven moet doorbroken worden als je bewuster wil handelen en duurzamer wil leven.

We hebben samen, vorige week met enkele deelnemers een werkmap gemaakt van een zelf geschilderd, schilderij op doek. In het thema dat weer de trend wordt zelfs in 2018: tijd voor Urban Jungle 2.0

De trend van de Urban Jungle is een blijvertje. In 2016 zagen we hem al in veel woningen verschijnen. Zij die het aandurfden om voorop te lopen kochten behang met blad- en plantenprints en versierden daar één of meer wanden in hun woonkamer mee. Maar daar bleef het niet bij. De trend zette zich ook door naar de slaapkamer, de studeerkamer en zelfs de badkamer. En het bleef ook niet bij de muren. Want ook met accessoires kun je alle kanten op als je van je woonkamer of een andere ruimte in je huis een echte Urban Jungle wilt maken.

Dus werkmap URBAN JUNGLE 2.0 is een feit.

Follow my blog with Bloglovin

    Instagram

    Volg mij! ook op Instagram diyniceway