Duurzaam.

Een toverwoord dat anno nu te pas en te onpas wordt gebruikt Om te onderstrepen hoe goed je wel niet bezig bent. Of gewoon omdat het van je wordt verwacht. Want duurzaam is hot. Gelukkig is duurzaam bij NICEway geen containerbegrip. Bij NICEway – als maatschappelijk betrokken educatief, inspireert en  stimuleren- integreren we duurzaamheid vooral met deze tools op je werkomgeving.

Duurzaamheid hoeft niet groots te zijn. Ook kleine inspanningen dragen bij aan een betere wereld. Het kan zelfs heel leuk zijn. Dat bewijzen deze tools. Laat je verrassen door doeltreffende voorbeelden van hoe je duurzaamheid eenvoudig toepast op en rondom je werkplek. En start met je een eigen duurzame werkplek om zo een bijdrage te leveren aan een betere toekomst.

Duurzame omgeving creëren…

Daar kun jezelf mee starten!!

NICEway concretiseer duurzaamheid door het tastbaar te maken, door het dichtbij het dagelijks leven te brengen en werkomgeving/bedrijven bewust te maken van de voordelen van duurzaam ondernemen op het gebied van people, planet en profit.

Wil je inzicht in de duurzaamheid van jouw werk omgeving, waarbij gelet wordt op de office lifestyle?

Dan meld je HIER aan en ontvang het gratis de BASIC TOOL e-book

Start vandaag nog om duurzaamheid toe te passen. Je eigen werkomgeving te verduurzamen om de office lifestyle bewuster en duurzamer te maken voor een nog betere werksfeer.

Instagram

Volg mij! ook op Instagram diyniceway