Heel verrast werden wij, allemaal als finalisten van de wedstrijd in Frankfurt TOPP 2013. Gevraagd of wij een leuke DIY konden maken voor de creatieve agenda van 2015. TE GEK!! weer..wat leuk.

Dus ging ik aan de slag, Het is de tijd dat de kerstboom het huis weer gaat verlaten. En daarbij had ik gedacht aan de “eierpuch” die in Duistland toch wel in vele huishoudens met oud en nieuw gedronken wordt..haha de eierendozen. Het nieuwe jaar gaan we beginnen en dan mag een vrolijk boeket komen ipv de kerstboom.

Een geslaagde missie!! Het opsturen van de DIY wel even spannend voor de fotoschoot.. en natuurlijk ook de agenda ontvangen van TOPP  !

Bij de aanvraag werd er ook een mooie profiel foto gevraagd..uhhh, Die had ik niet echt, dus ben ik naar Marcel Maas gestapt o een mooie huiselijke foto van mij te maken..

Super mooi, thnx Marcel

Eentje om nooit te vergeten X