DIY

Hondenmand van een oud koffer

19 juli 2017

Als de inspiratiedagen voor de deur staan bij de woonboulevard Heerlen. Dan gaan wij als inspiratieteam jullie inspireren met o.a. met het volgen van een upcycling workshops en vrijblijvend vragen kunt je stellen over tuin en interieur aan de interieur stylisten Thy-Thy en Petra. En De tuinarchitect Loek peters. Maar ook op Socialmedia speelt van alles mee bij de woonboulevard Heerlen. We proberen elke keer de match te vinden in de thema’s die we in het begin van het jaar hebben vast gesteld. Thema : klussen

Dus we weten dat we bij Pets Place terecht komen tijdens de inspiratiedagen en dan mag ik rond de inspiratiedagen ook een DIY vlog bedenken voor de WBH. Dus ik denk meteen aan mijn Juulke en ga aan de slag.. uiteindelijk heb ik gekozen voor een hele eenvoudige manier een honden mand te maken. zie vlog van de Woonboulevard Heerlen:

HAVE FUN

SEE YOU x

    Leave a Reply

    Instagram

    Volg mij! ook op Instagram diyniceway