Van business tot duurzame inzetbaarheid

“Goed en gemotiveerd kunnen en willen werken, nu en in de toekomst.

“STIMULEER DUURZAME INZETBAARHEID MET WALK & FIT”

Walk & FIT voor medewerkers! WALK & FIT voor bedrijven is een vitaliteitsprogramma dat medewerkers mentaal, emotioneel en fysiek in balans brengt. En ze fit en vitaal houdt. Maak je medewerkers bewust van het belang van hun gezondheid en stimuleer een gezondere levensstijl d.m.v. van WALK & FIT.

In de basis bestaat WALK & FIT uit wandelen, gecombineerd met technieken mindfulness en crossfit. WALK & FIT trainingen zorgen onder andere voor mentale veerkracht, focus en hanteerbaarheid van stress, wat zowel henzelf als het functioneren op de werkplek ten goede komt. WALK & FIT vitaliteitstrainingen is voor iedereen die liever wandelt of niet kan hardlopen.

Resultaat!

☑  Medewerkers krijgen een positieve boost en worden zich ervan bewust hoe mentaal en fysiek fit ze zijn.

☑  Medewerkers krijgen inzicht in hun manier van ademen en denken.

De Walk & fit vitaliteitstrainingen  hebben een positief effect op het reduceren van werkstress. Niet zweverig maar met beide benen op de grond!

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via het formulier onderaan deze pagina. De training kan ook intern gegeven worden. Vraag naar de kosten en mogelijkheden.

WALK & FIT VOOR BEDRIJVEN
aanvraagformulier:

MAATWERK

Naast dat WALK & FIT een outdoor training is, is de kracht van WALK & FIT dat het én de voordelen van MINDFULNESS en CROSSFIT biedt.

*Particulieren kunnen de basiscursus volgen.
*Bedrijven is er maatwerk van toepassing.

In overleg met de organisatie en de medewerkers kan het accent van de training worden gelegd op ontspanning, of juist meer op persoonlijke ontwikkeling, of beiden.

WALK & FIT kan binnen de organisatie in verschillende vormen worden aangeboden. Bijvoorbeeld in een serie van vijf, tien of twintig wekelijkse trainingen van dertig of van zestig minuten tijdens de lunchpauze. Of als workshop, of een clinic.   
Duurzame inzetbaarheid is vergelijkbaar met sociale innovatie. Sociaal innoveren kan een oplossing bieden om jouw concurrentiepositie ten opzicht van anderen organisaties te versterken in de toekomst.

CONTACT

Met een WALK & FIT vitaliteitstrainer onderweg in de pauze? De voordelen van wandelen, mindfulness en crossfit zijn inmiddels wetenschappelijk bewezen en al lang niet meer “zweverig”. Ik ben Nicole Geilen, eigenaar van NICEWAY en gecertificeerd Walk & fit trainer. Walk & fit vitaliteitstraining helpt om beter naar jezelf te kijken en de natuur om weer in verbinding te komen met hun eigen natuur. Heb je interesse en/of vragen, neem dan gerust contact met mij info@niceway.nl of bel 06- 58836841


Ontvang gratis mijn E-Book :

“TIJD VOOR JEZELF”

Instagram

Follow Me!