“GEZOND LIJF, GEZOND HOOFD MET WALK & FIT”

WALK & FIT een 5-weekse vitaliteitstraining

WALK & FIT is een vitaliteitstraining waarbij we gaan wandelen met iets meer fysieke inspanning in een kleine groep (max. 10 pers.)  Het is een veilige, effectieve manier om een opgeruimd hoofd te creëren in een overvolle wereld. Tijdens de training ga je aan de slag met jezelf en wordt je je bewust van de ballast die je dagelijks meezeult door je vaste patronen. Die inzichten gaan je helpen om te ontdekken wat voor jou wel en niet belangrijk is. Daardoor kom je dichter bij jezelf en krijg je meer zelfvertrouwen.

WALK & FIT gebruikt technieken uit mindfulness in combinatie met enkele crossfit oefeningen. Maar we gaan zeker niet hardlopen.

Op een veilige en effectieve manier leer je jouw grenzen verleggen en je lichaam iedere week weer een beetje meer uit te dagen. Niet om tot lichamelijke topprestaties te komen, maar om aandacht te ontwikkelen voor jezelf en je omgeving. Je gaat ontdekken wat voor jou mogelijk is zonder te overdrijven of je onnodig in te houden.

De WALK & FIT  5-weekse vitaliteitstraining wordt gegeven door de certificeerde trainer Nicole Geilen.

Wat leer je?

1 Je gaat ontdekken wat jou nu nog tegenhoudt om meer jezelf te zijn.

2 Je leert geloven in je eigen kracht.

3 Je raakt geïnspireerd door wat je nog meer kunt en wilt in je leven en werk.

4 Je krijgt oefeningen en technieken om je fitheid en aandacht te verbeteren.

5 Je ontwikkelt een kwaliteit van aandacht die ontspannen, stabiel en helder is.

6 Je kunt je beter concentreren en je aandacht richten op wat er écht toe doet.

7 Je wordt bewuster van jezelf, accepteert en laat los.

DE GROEP

We trainen in vaste groepen van vier tot tien mensen die 5 weken lang bij elkaar blijven. Door in zo’n vertrouwde groep aan jezelf te werken wordt WALK & FIT tegelijk een heel individueel proces.

KLEDING

Voor de WALK & FIT-vitaliteitstraining heb je makkelijk zittende kleding nodig voor o.a. de outdoor oefeningen. Draag bij voorkeur een paar soepele laagjes over elkaar, afgestemd op het weer. Sport- of lichtgewicht wandelschoenen lopen het fijnste in de natuur.

FYSIEKE BELASTING

Heb je fysieke beperkingen, geef dat dan even aan bij je aanmelding. Heb je aandoeningen of blessures die mogelijk tot meer klachten kunnen leiden door de training, dan is het verstandig eerst advies te vragen aan een arts of therapeut.

THEE MOMENTJE

Samen kunnen we genieten van de afsluiting van de WALK & FIT-trainingen met het een thee-moment: Ichigo, wat ‘een moment, een ontmoeting’ betekent. Het draait hierbij volledig om het creëren van een uniek, onherhaalbaar moment.

RESULTAAT

Meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker lopen, beter kunnen ontspannen. Je wandelcarrière krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.

TIJD: 8.45 – 10.00

LOCATIE: Ophovenerhof, Molenweg 57 in Sittard

KOSTEN: De cursuskosten bedragen €85,– voor 5 bijeenkomsten van 75 min

Aanmelden kan via het onderstaande formulier in te vullen. Kies je datum en meld je aan!! Aanmelding gaat per persoon.

Wil je eerst KENNIS maken met WALK & FIT ?

Dan meld je aan voor een proefles!

Dan neem HIER een kijkje naar de geschikte datums.


Ontvang gratis mijn E-Book :

“TIJD VOOR JEZELF”

Instagram

Follow Me!