WORKSHOPS

Duurzaam voor ondernemers

3 april 2017

What goes around comes BACK around…
Om goed te functioneren in de hedendaagse complexe zakenwereld is scherp en creatief denkvermogen steeds belangrijker. Voor deze sessie gaan we samen werken, zodat je elkaar kan pushen om de rechterhersenhelft te gebruiken, ideeën af te wegen en oplossingsgericht bezig te zijn met je omgeving.

Om je beter te laten kijken naar de bestaande producten die er al zijn, doorbreken we, op een feestelijke manier jouw kijk, op tijdschriften. En gaan we er een feestje van maken. Deel 1 van de workshop: Deze confetti feest versiering is gemaakt van diverse tijdschriften. Waarbij je door er anders naar te gaan kijken, o.a. de kleur- en papier samenstellingen van deze feest versiering. De tijdschriften anders gaat benaderen en bekijken.

Deel 2 , nu gaan we echt een kijkje nemen in de tijdschriften. Dit is het technische deel van de workshop. We gaan samen naar de opbouw van de tijdschriften bekijken en analyseren hoe wij deze opbouw kunnen toepassen in jullie eigen bedrijf en de social media.

What goes around comes back around

En als 3e onderdeel van de workshop gaan we natuurlijk creatief aan de slag en gaan we een envelop maken, van de tijdschriften, in de maat waar je visitekaartjes in kunt verzamelen. Door te doen, actief en creatief bezig te zijn. Stimuleer je denkvermogen en actiever je, je hersens. Met name je rechter hersenhelft: O.a. Innerlijk bewustzijn Creativiteit Inzicht Ruimtelijk inzicht.

What goes around comes BACK around…

SEE YOU …SOON

 

    Leave a Reply

    Instagram

    Volg mij! ook op Instagram diyniceway