WORKSHOPS

NICEway laat je creatief beleven, hoe duurzaamheid werkt!

Een wereld zonder afval, hoe mooi zou dat zijn? Zelf je steentje bijdragen kun je óók met de inrichting van je huis of kantoor door te kiezen voor materialen die duurzaam gemaakt, tweedehands of gerecycled zijn. Met een beetje inventiviteit en creativiteit hoef je nooit meer iets weg te gooien. Zo creëer je een duurzaam interieur!

NICEway laat je duurzaamheid beleven, om te werken tijdens een workshop met bestaande producten en deze een nieuwe functie te geven, upcycling noemen we dat. De Missie: Je gaat op een andere manier kijken naar je omgeving en je kunt er een betekenisvolle omgeving mee gaan creëren. En genieten van wat er al is….Waarbij je deze toepassing kunt toepassen o.a. op je eigen woon- of werkomgeving.
Door te werken o.a. met bestaande producten (schoon afval) tijdens de upcycling workshops creëer je ook een ander kijk op jouw handelen, voor jezelf en als ondernemer. Waarbij je het jouw een levensstijl meegeeft. Een manier om een duurzaam leven te gaan leiden, waaruit je bewuste keuzes gaat maken voor jezelf,  je omgeving en je business.

Hieronder (KLIK op de SCHONE AFVAL afbeeldingen voor meer info) zijn 3- tal materiaal mogelijkheden, van bestaande producten, waar NICEway mee werkt tijdens workshops of projecten. Deze voorbeelden dienen als inspiratie, om met deze bestaande producten te gaan werken, tijdens een workshop/project op maat.

PLASTIC

PLASTIC

KARTON

KARTON 

TEXTIEL

Instagram

Volg mij! ook op Instagram diyniceway